![]() |
Prosze O Pomoc
Wtam wszystkich serdecznie.Potrzebuje pomocy sciagnolem plik i jest spakowany i zahaslowany i jest niby podane haslo w pliku tekstowym ale prubowalem na rozne sposoby i nic moze ktos wie jakie jest do tego haslo z tego pliku?a oto ten tekst:
PS>Bede wdzieczny za pomoc --------------------------------------------------------------------------------- - Get password from games on Mirc - - Connect: irc.rizon.net (type: /server irc.rizon.net) - - Join channel: #psxfreaks (type: /j #psxfreaks) - - - - And type !password XmenvsStreet - - - - PLZ, NO JOIN -> !PASSWORD -> LEAVE .... join us :D - - - - - - if u want help, send msg to operator (@) or type !help - - Fserves and trade lists available - - - - More of 2000 games waiting for you! - - - - Visit www.psxfreaks.com - --------------------------------------------------------------------------------- |
hum... zahasłowany plik z sieci - jak go rozpakujesz możesz już nic dzisiaj nie napisać. (spakowane pliki z padliną często są z hasłem, żeby przejść przez zabezpieczenia)
|
Akurat jestem pewien tego pliku.:-)napewno nie jest zawirusiony itp.Tylko te HASLO!!!:-(
|
A byłeś na tym kanale w IRC'u?
|
Nie wejdziesz na ten kanal, bo go juz nie ma:). Masz adres stronki i tam jest forum i tam znajdziesz hasło http://www.psxfreaks.cjb.net
|
poszukaj na tym forum było o wyciąganiu haseł z winrara jeśli o to chodzi.
Może ktoś złośliwy dał ten plik by się biedni ludzie męczyli |
Cytat:
no właśnie ja się też przed chwilą zdziwiłem. ale tak to jest świat się zmienia 8 ) |
Masz to haslo:)
psxfreaks - piwo sie nalezy:) Haslo moze nie dzialac juz, ale kiedys bylo prawidlowe.Daj znac czy dziala |
hasłem może być też adres stronki... www.psxfreaks.com, albo coś w tym kierunku
|
Cytat:
Jestem twoim dluznikiem Pozdrawiam |
To fajnie ze dziala bo jednemu kolesiowi nie dzialalo:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:20. |