![]() |
IE6 nie otiera mi linków?
Od 2 dni mam problem z otwieraniem linków do stron tzn jestem np. na forum cdrinfo i ktoś podaje jakis link do innej strony to otwiera mi się nowe okno iE6 ale niestety tylko biała plansza. Czy ktoś wie gdzie leży problem? Bardzo prosze o pomoc bo nie chce i sie instalować IE6 od nowa?
|
|
A ja proponuje Opere, kwestia gustu ale i tak obie sa lepsze niz IE:)
|
W parcy ma firewalla i do tego jeszcze jest zrobiona blokada programów które znajdują się na "liście zakazanych" także wszystkie inne przeglądarki odpadają, musi zostać IE.
|
nie wierze że np. FireFox jest zablokowany! Pozatym.. nie słyszłame o tym żeby blokowac przeglądarki, GG da sie zablokowac port ale przegladrki sie nie da chyba!
|
czytałem gdzieś kiedyś, że można wykonać taki trik i będą się instalować tylko programy z listy.
|
Próbowałem instalować mozille i operę ale nie chce otworzyć żadnej strony. Pisze że komputer podłączony do domeny ............ i na tym koniec.
|
Własnie zainstalowałem firefoxa i też nie działa.
|
... czyżby ulubione lekarstwo na tym forum, czyli format C: ???
|
Cytat:
"Avant Browser" i inne stronki też mi sie otwierają ;) Coś musiało ci sie pokiełbasić ;p |
Cytat:
a nie kombinowales w ustawieniu IE - tak pytam z ciekawosci. No i pamietaj,ze Bill G. domyslnie pozwala IE otwierc tylko dwie strony na raz |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:24. |