![]() |
Jak będziesz miał problem to pisz (jasno). Myślę, że na tym forum zawsze znajdzie się jakiś wyrozumiały user, który pomoże początkującemu. Najwyżej temat wyląduje w dziale "Śmietnik***8221;, ale tam też można prowadzić dyskusje, więc nie ma problemu.
I poczytaj tematy, które już są na forum (sporo się nauczysz). pozdr. |
obsługa alcohola jest łatwa , po zainstalowaniu i uruchomieniu programu z menu po lewej stronie wybierasz kreatora kopiowania i on poprowadzi cię " za rękę" pamiętaj tylko że jak wybierasz szybkość kopiowania i odczytu to dajesz max x8 . Na ostatnim ekranie bedziesz miał wybór profili dajesz SaveDisc 2/3 i to wszystko, jak zobaczysz podczas kopiowania błędy odczytu to normalne.
I uwaga poprawne skopiowanie w/w zabezpieczenia uzależnone jest od nagrywarki |
dzięki ale nie znam się tak na komputerach jak yt. nie wiem jak konfigurować. jeżeli sobie nie poradzę to szkoda.
|
Cytat:
|
czy mam założyć nowe forum?????
|
dzięki
chodziło mi też o zainstalowanie i konfigurację do tego programu. wiem że było już takie forum ale nie wiem jak zainstalować alkochola 120
:idea: |
|
simsy 2
Chcę skopiować simy 2 ale szukam programu do kopiowania i opisu jego instalacji bo nie znam się na tym. pozdrawiam i dziękuję
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |