![]() |
Cytat:
|
to sie nawet lepiej sklada ze u kolezanki !!!
ps. pozdrow ja od demnie |
No to trudno, wielkie dzieki chlopaki za pomoc, bede musial obejrzec filmy u kolezanki ;)
pozdrawiam |
Witam
Niestety z tego co wiem, żeby odczytać płytkę DVD trzeba mieć specjalmy laser w napędzie i jeżeli nie mamy go to nie możemy odczytać takiej płytki. Jedyne co pozostaje to kupić napęd a nie sa to dzisiaj ogromne pieniądze. Jeżeli to odpada to najlepiej przegrać u kolegi i u niego przerobić na vcd, albo divx. Można też zgrać u kolegi spakować dzieląc na paczki 700Mb i przegrać np na cd-rw i przenieść na swoj dysk. I co najlatwiejsze porzyczyc napęd DVD lub zanieść do kumpla (który ma napęd DVD) swój dysk twardy i niech on nam zgra film na nasz dysk:) Pozdrawiam |
nie da rady
trzeba miec odt. dvd albo znajomego co ci przerobi na vcd ale to bezsensu bo za parenascie pln kupisz te filmy w formacie vcd w kazdym empiku np. w W-wie na N.Ś. |
DVD bez DVD :)
Witam
kupilem pewne czasopismo kobiece dla dwoch filmow (Wniebowzieci, dziewczyny do wziecia) ale okazalo sie, ze sa w formacie dvd, a ja niestety nie posiadam takowego odtwarzacza :) i stad moje glupie pytanie, czy da sie jakos zripowac plyte dvd na zwyklym cd romie (zgrac na dysk, przekonwertowac na vcd - czy cos w tym stylu) ogolnie rzecz biora czy jedyne co mi pozostaje w takiej sytuacji to kupic dvd ? nie ma zadnych programikow, ktore by rozpoznaly ta plytke i zrzucily na dysk np. ? potem bym juz sobie poradzil, zarzucil jakikolwiek programik do uruchomienia dvd :) pozdrawiam i thanks from mountain za odpowiedz ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:07. |