![]() |
Film z gazety...
Witam!
Kumpel prosil mnie, zebym mu przegral film z gazety, bo mu sie zajechal troszke plytka. Ale czekam jeszcze na nagrywarke, wiec zadam pytanie wczesniej i bede na wszystko gotowy :) Zalozmy, ze udalo mi sie zrobic juz obraz, ale skoro juz go przegrywam to chcialbym wywalic te reklamy co sa przed menu na poczatku.. Jakim programikiem to moge zrobic? Gdzies juz cos o takim czytalem, ale teraz nie moge sie teraz doczekac. Pozdrawiam |
Cytat:
CloneDVD :mruga: |
Takich programów do obróbki DVD jest sporo. Opisów na forum też jest trochę. Ja osobiście Używam DVD ReMake'a 2.5.4. Poszukaj na forum, a napewno znajdziesz więcej info o innych softach. Tylko przed obróbką musisz zrzucić film na dysk jako File, a nie jako obraz.
Salem |
No i chyba bardziej w dziale DVD-Video :mruga:
|
Cytat:
|
A po drugie filmy i gry w gazetach nie sa zabezpieczone, wiec clonedvd 2 lub 3 nadaje sie super do tego
|
@VIZZARD - o tego shrinka mi chodzilo. Ale dzieki tez za reszte, @Salem zaraz poczytam..
Thx |
Cytat:
a o co ci chodzi z tym co wytluscilem ??? jest juz wersja cloneDVD3 ??? |
Tak jest od dawna, bo to inny producent:)
|
czyli dwa zupelnie rozne programy :spoko:
ale z tego co wyczytalem na forach (musialem poszukac :> ) "jedyna wersja ktorej potrzebujesz to ta od Elby" :mruga: |
EEE tam, to ty wybierasz, porownaj sam oba softy, oba sa w trialu dostepne i sam ocen jakosc i szybkosc ripowania (wg mnie clonedvd 3 w tym jest szybszy i zwraca mniej bledow przy odczycie, bo jakos je naprawia a nie omija, ale moze mi sie wydawalo, tescik robilem na lite-onie 8xx kumpla on clonedvd 2.x a ja 3 i bylo szybciej:)
|
Cytat:
|
Ale wiekszosc nie jest
|
Przecież można użyć AnyDVD albo DVD Region+CSS Free ;)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:24. |