Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jakie sklepy z usa polecacie netowe) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jakie-sklepy-usa-polecacie-netowe-47312/)

memorando 30.01.2005 10:35

Jakie sklepy z usa polecacie netowe)

Zamierzam sprowadzi sobie Laptopa z USA i potrzebne są mi linki gdzie najlepiej szuka dobrych ofert. Też myślę o Palmtopie jakimś aleto najpierw musiałbym przejrze oferty. Oczywiście interesują mnie oferty z możliwością wysyłki do Polski

Macio.Men 30.01.2005 11:25

O, witamy wśród żyjących. Fajnie było?

pozdrowienia

memorando 30.01.2005 11:30

Cytat:

Napisany przez Macio.Men

pozdrowienia

Łamiesz regulamin forum. Ja złamałem aleto niepowód do prawienia złośliwości. Pozdrawiam.

Macio.Men 30.01.2005 11:37

Cytat:

Napisany przez memorando
Łamiesz regulamin forum. Ja złamałem aleto niepowód do prawienia złośliwości. Pozdrawiam.

Który punkt konkretnie? Będę wdzięczny za wskazanie.

pozdrowienia

-Sid-The-Rat=> 30.01.2005 11:37

pisać też nagle się nauczyłeś - gratulujemy i przykro nam, że nie zrobiłeś tego wcześniej - możemy mieć nawet podejrzenia, że ci się nie chciało, ale nie mamy, przecież jesteśmy mili i nie łamiemy regulaminu

gratuluję jeszcze raz, a notebooka z drugiego, nowego świata to lepiej sprowadzić osobiście/przez znajomego - cła się nie płaci [chyba, że sklep pchnie to paczką jako 'prezent' lub olewa cło]

tylko pamiętaj o gwarancji - jak coś się popsuje to jesteś 2 tyg bez kompa minimum - chyba, żeś magik, wtedy sam naprawisz

esem 30.01.2005 11:44

Po notebuki jeździ się do Reichu... Masz niedaleko... Tylko trzeba uważać aby nie trafić na niemiecką klawiaturę... 8 )

Predi 30.01.2005 11:45

Cytat:

Napisany przez Macio.Men

pozdrowienia

nie przesadzasz troche Macio?

@Memo: na forum byly juz chyba przy innych okazjach poruszane tematy sklepow z USA (w roznych topicach), poszukaj moze akurat znajdzie sie cos przydatnego, ja ze swojej strony nie mam doswiadczenia

woitas 30.01.2005 12:14

memo - twoje posty to istny matrix :matrix:

mark3k 30.01.2005 12:16

Widzę, że Macio jest panad całe to forum. Trochę samokontroli nie zaszkodzi. Takie jest moje zdanie.
Odnoośnie zakupów w USA, fajnie i stosunkowo tanio, ale ............ jeśli sie zepsuje to może być problem. Temat jak sądzę wary przemyślenia.
Pozdrawiam

Marek

memorando 30.01.2005 15:08

Cytat:

Napisany przez mark3k
Widzę, że Macio jest panad całe to forum. Trochę samokontroli nie zaszkodzi. Takie jest moje zdanie.
Odnoośnie zakupów w USA, fajnie i stosunkowo tanio, ale ............ jeśli sie zepsuje to może być problem. Temat jak sądzę wary przemyślenia.
Pozdrawiam

Marek

Ponad to forum jest tylko jego twórca...I twórca samego php:)

mr_spock 31.01.2005 19:10

Cytat:

Napisany przez mark3k
...

Po czym wnosisz?
przestudiowales cala jego keriere na forum?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:20.