![]() |
co ciekawe po odinstalowaniu sterownikow obrazu usb dzialalo jak powinno . moja karta graficzna to geforce 2 ti 32mb ddr
|
sprawdzić na innym zasilaczu nie zaszkodzi ale w tym przypadku to chyba nie to.
nie przy tel. kom. przez usb choć wszystko może być. niczego nie wnosze bo i przyczyn może być tyle, że nie mam pojęcia co jest. |
Cytat:
Ale z tym że Chieftec'i są najlepsze to przesadziłeś ;) Sam mam Chief'a i jestem bardzo zadowolony, może ma najlepszy stosunek jakość/cena ale mogę wymienić Ci przynajmniej 5 lepszych marek zasilaczy... |
a nie masz od kogoś pożyczyć jakiegos lepszego zasilacza??
a co do wyboru zasilacza to poszukaj na forum, było juz kilka razy, (chociaż i tak najlepsze są chiefteca ;)) |
dzieje sie to samo z podlaczonym i z zintegrowanym zasilacz jest chyba firmy no name i chodzi jak czolg:/ moj sprzet do athlon 1600xp , 384 ddr , hdd80 gb , plyta k7vta3 chipset via . jaka jest szansa ze nowy szasilacz tu pomoze i jaki bylby najodpowiedniejszy
|
moze byc wina zasilacza
300W podejrzewam ze bedzie firmy Codegen albo cos w tym stylu. Moze byc niewystarczajacy dla twojego zestwu. Jak nie uzywales w pelnym obciazeniu kompa to nie zobaczysz czy zasilacz da rade. A sprzet jaki masz? Czyli dzieje sie to samo na podlaczonym usb i zintegrowanym... A patrzales na kontrolerze pod PCI? Propozycje: - sprawdz urzadzenia na innym kompie (tutaj raczej bedzie ok) - sprawdz na kontrolerze pod pci - zobacz na innym zasilaczu (prawdopodobnie bedzie to) |
zasilacz to atx-300 gwarancji nie mam bo komp ma juz ponad 3 lata , a wczesniej usb nie uzywalem do niczego
|
a jaki masz zasilacz ? ;)
|
obojętnie jkaiego śledzia od jakiej firmy podłączasz.... powinno być dobrze. Chyba, że podłączasz to jakoś inaczej ? Chociaż to niemożliwe :) W sumie nie wiem czego to może być przyczyna. A we właściwościach mojego komputera nie masz jakiegoś konfliktu ? Z drugiej strony konflikt USB z kartą sieciową to też dziwne. Może jak masz na gwarancji płytę to czas odwiedzić serwis ?
|
problem z usb
mam problem z portem usb , po podlaczeniu jakiegos urzadzenia do niego np . aparatu cyfrowego lub komorki , da sie przeslac pliki jednak obraz na monitorze caly czas podskakuje , zawiesza sie , czesto komputer sie restartuje , jest to bardzo irytujace , co mzoe byc tego przyczyna ? probowalem wsadzic sledzia i dziala sie to samo , nawet bylo jeszcze gorzej bo nie wykrywaloo wtedy karty sieciowej . sledz byl firmy msi , moze sledz innej filmy bedzie dziala poprawnie . gigabyte , asus ? moja plyta glowna to k7vta3
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:13. |