Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Fajne programy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/fajne-programy-47392/)

IceManSpy 01.02.2005 16:06

Ilość załączników: 1
ok. mam super program do katalogowania cd. nazywa sie: :serdusz: Advanced Disk Catalog :serdusz: jest poprostu the best!! Jak ktos by go chcial to niech pisze na prive. Ma ok 1,5 MB i jest PL. Na dole macie gl. interface

rosol 31.01.2005 23:43

Wtyczka DISCDIR.wcx do total commandera !! Super sprawa!!

IceManSpy 31.01.2005 22:50

a ten Broken cross disk manager to na czym polega???

loki7777 31.01.2005 22:34

Broken cross disk manager

kizio 31.01.2005 22:24

kiedys był taki polski program KatCD poszukaj

IceManSpy 31.01.2005 22:12

NIe wkurzajcie mnie tylko jak nie wiecie to nie piszcie i prosze cos innego nie Whereitis bo to kiedys mialem.

maj3 31.01.2005 21:54

Cytat:

Napisany przez Mily_
paint...

a najważniejsze
alt+Prt Scr
przykład

kizio 31.01.2005 21:52

WhereIsIt - program do katalogowania danych - uważaj na słodziki bo niektóre wywołują "zawał"

Mily_ 31.01.2005 21:46

paint...

IceManSpy 31.01.2005 21:43

I nie piszcie ze mam pisac na kartce ;)

IceManSpy 31.01.2005 21:11

moze rzeczywiscie troche za szeroko chccialem te programy. ale chcialbym taki ktory jest baza daych do katalogowania plyt tzn. np nagralem plyte zsavami do gier i nazwalem SAVE. teraz w tym programie tworze tak jak by katalog save a tam pliki jakie sie w nim znajduja ( ale nie on tylko ich nazwy!!! ). :pisze:

epol 31.01.2005 21:04

Ja polecam:

Notatnik - bardzo duze zastosowanie :P
Kalkulator - niezastapionie narzedzie :D
explorer.exe - w windowsie go musisz miec :P

Ano zapomnialem spytac pod jaki system?

Maciej 31.01.2005 20:54

Cytat:

Napisany przez IceManSpy
ok wszystko fajnie ale ja poszukuje programow uzytkowych ,tkore s a dostepne w niecie!!! narazie najlepiej sie spisal (moze nie napisal programow ale wie o co chidzi ;) ) CIAPEK. piszcie!!! :pisze:

użytkowych? użytków jest tysiące, może tak konkretniej...DO CZEGO, a będzie nam łatwiej dobrać odpowiedni program do odpowiedniego zastosowania.

-Sid-The-Rat=> 31.01.2005 20:30

ProceXP [kiedyś procxpnt] to za***isty program, z rzeczy których sam używam:

WinHTTrack - do ściągania WWW - darmowy, świetny, po obczajeniu filtrów pozwala robić rzeczy o których zawsze się marzyło a nigdy nie było czasu
JEdit - edytor tekstu [raczej - kodu] działający pod JAVĄ - niezbędny każdemu programiście czy www-dłubaczowi - ten program MA MOC, im dalej idziesz tym bardziej widzisz jaki jest niesamowity
NetTransport - klon flashgeta, jedyny program jaki znam potrafiący wyciągać pliki przesyłane po rms i innych kodowanych protokołach strumieniowych - filmik reklamowy z www? nie ma problemu - odrobina wysiłku i KAŻDY jest twój, nie spotkałem takiego który się oparł
Filter.ini w operze - zajefajne blokowanie stron [a w realu: reklam i swf'ów na stronach] - polecam lekturę w googlu o filtrowaniu
Picasa - zarządzanie obrazkami na kompie - nie zastępuje XnView a jest niesamowicie przydatna jeśli ma się obrazków MASĘ - trochę potafi przyciąć, ale bywa
NetMeter - darmowa inkrarnacja DuMetera

IceManSpy 31.01.2005 19:30

ok wszystko fajnie ale ja poszukuje programow uzytkowych ,tkore s a dostepne w niecie!!! narazie najlepiej sie spisal (moze nie napisal programow ale wie o co chidzi ;) ) CIAPEK. piszcie!!! :pisze:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:53.