![]() |
wlasnie mi chodzilo o te ramdac'ki..... tylko zapomnialem jak to sie nazywa... a zeby nie styrzelic jakiejs gafy to napisalem to co napisalem....
:) PS. a czy w radku jak ustawie tryb teatralny, to ebde widzial napisy na TV? bo kiedys byl chyba taki temat na forum i chyba wlasnie nie wyswietlal napisow. |
Cytat:
ale o co ci chodzi? czy ja gdzies napisalem ze x800 to jest geforce? |
Cytat:
GF z seri FX (czyli GF5) o ile sie nie myle posiafaja 2 ramdac'i (tak jak karty ATi od bardzo dawna - chyba od modelu 8100) PS X800 = ATi Radeon X800 a nie GF :D; Edwardo musisz odswierzyc wiadomosci - www.DriverHeaven.net |
Cytat:
|
ej, ja mam marnego geforca fx 5600 i zarowno moge miec klona, pulpit w poziomie, w pionie jak i na jednym pulpit a na drugim samo wideo.
wiec sadze ze karty wyzsze od fx w tym tez przeciez x800 bez problemu poradzi sobie z tym... |
Ustawiasz to w opcjach trybu teatralnego.
|
Tak na radeonach jest taka mozliwosc:)
|
mam jeszcze 1 ptyanie, czy na Radku x800 są 2 pamięci tzn. xzy bedzie mozliwe oglądanie filmu w tym samym czasie i na kompie i na TV? Jeżeli nie to jaka karta na to pozwala.
|
kiedys na starszych udało mi się cos zrobić. Moze znów mi sie uda.
|
stery starsze(bez przesady;)) czy nowsze - niema znaczenia
|
Czytałem też ten temat i zrobiłem to co było opisane i teraz kompletnie mi sie zwaliło :|
jutro zrobie format c: i zainstaluje starsze stery i sprubuje. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
czytałem go jeszcze raz ale nic mi to nie wyjaśnia
|
Cytat:
|
kup przejściówke SVideo - Euro
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:59. |