![]() |
Ilość załączników: 1
Witam!
Nie wycialem, ale efekt jest taki sam :) (dziala tylko na tym forum): |
Ilość załączników: 1
aha spoko już rozumiem i przepraszam masz rację Remix:P
OT bo nie chcę zakładać nowgo tematu kto mi to ladnie wytnie ?? |
Witam!
TAK - dokladnie... kazda czesc UNIQUE masz do wyboru... jesli wybierzesz np. dana felge UNIQUE to juz innej felgi UNIQUE miec nie mozesz. Tak samo jest z wide body. |
@Remix
W jednej karierze możesz mieć chyba tylko jeden rodzaj Uniqu - dokładnie chodzi mi o to, że jak wygrasz zaużmy widebody to tam masz do wyboru kilka i jak jedną wybierzesz to już reszty w tej karierze nie bę dziesz mógl mieć - mam rację ???? |
Witam!
Bo to nie jest zalezne od % ukonczenia gry! Czy Wy umiecie czytac co ja napisalem? TRZEBA SIE SCIGAC W WYSCIGACH ULICZNYCH zeby miec czesci UNIQUE i trzeba je wygrywac nastepnie trzeba pojechac do gwiazdki i jeszcze dojechac do odpowiedniego sklepu w okreslonym czasie - dopiero wtedy mozna sobie wybrac dana czesc sposrod kilku (oczywiscie w danej kategorii). ps. na jednym profilu mam 64% ukonczone i mam WSZYSTKIE UNIQUE. ps2. burak nie masz 100% UNIQUE, bo jedna z czesci UNIQUE jest wlasnie wide body |
Cytat:
no ja tez. mam tylko nie w karierze ;) |
raczej nie! Ja mam 100 % i 100 % Uniqatowych rzeczy i części a nie mam wide body
|
Witam!
Ile razy mamy Ci to pisac... Musisz na odpowiednim poziomie chyba na 5 wygrac odpowiednia ilosc wyscigow z kolesiami jezdzacymi po ulicach... jesli przegapisz te wyscigi to jest problem, bo dane czesci UNIQUE mozna zdobywac tylko na danym poziomie... na innym poziomie sa juz inne czesci. Zeby miec wszystkie czesci UNIQUE musisz na kazdym poziomie wyczerpac wyscigi z kolesiami jezdzacymi po ulicach... i ot cala filozofia. |
Nfsu2
ok wporzo mam 100% przeszednietej gry (sory za pismo ale nie wiem jak to powiedziec) ale nadal nie mam body kit czy wide body??? co jest grane??? w quick race mam.
|
Cytat:
|
OK. przeszedlem gre w 100% :jupi: trzebabylo pojechac do garazu i tam wybrac World Map czy cos takiego i tam sa mapki ktore przeszliscie. znajduja sie tez w ktore nie graliscie i pisze not complete. i w te musicie zagrac!!! dzieki temu przejdziecie gre ;)
:fala: :fala: |
Ford Mustang rulez :spoko:
|
Witam!
A ja mam autko Toyota Celica ze wszystkimi UNIQUE i na 3 poziomie wszystko i smiga 360km/h :) (najszybciej jechalem nia 358km/h) |
ja lubie Mazde Miata cool autko
|
Dla mnie audi TT.
A co do wided body to poszukaj w singlu tam wszystko będzie. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |