![]() |
Czemu sa chamscy??
Bo wiekszosc spoleczenstwa jest zakompleksiona, dostana mundur i palke/pistolet - atrybuty wladzy (w ich mniemaniu oczywiscie) i sa dowartosciowani a jak moga kogos zgnojc to jeszcze bardziej podnosza samoocene |
Witam!
W krwi istotnie THC utrzymuje sie nawet do pol roku. |
Cytat:
ok przegiolem co do moczu... ale krew? |
Witam!
Moje osobiste zdanie co do pierwszego posta w tym temacie - zenada (i nie bede tlumaczyl dlaczego) |
później to tylko płyn rdzeniowy, ale to boli ||
|
Cytat:
poziom wykrywania w moczy jest do 10 dni. |
Cytat:
Zawsze podziwiam ludzi, którzy potrafią swoje odczucia w danej chwili zachować dla siebie i na zewnątrz zachowywać się tak, jak w danej chwili wymaga tego sytuacja. |
Cytat:
Ja powienm tak... nie bronie tych mundurowych, ale... oni mają być mili dla kogoś kto robi sobie z nich durniów?? jak mają być mili dla kogoś, kto psuje ich prace?? chyba nie powiedzą im, że "dobrze zrobiliście, możecie iść dalej"... no wybaczcie ale ja ich w zupełności rozumiem (choć są sytuacje, w których mogli by się inaczej zachować...) |
Zacznijmy od tego ze porownojesz polska straz graniczna podczas dzialan z uchodzcami, i niemiecka policje podczas rutynowej kontroli.
Chyba normalne ze jak kolesie chcieli przez polske zrobic sobie kanal przezutowy, to straz graniczna nie przywita ich z kwiatami, chlebem i sola, tylko w taki sposob, aby im sie odechcialo tu wracac... |
Cytat:
|
Cytat:
ze paliles konopieindyjskie zawierajace substance psychoaktywna THC to po badaniu moczu powiedza ci nawet po miesiacu... albo nawet po 6 miesiacach o ile dobrze kojarze pewnie fakty. |
dlaczego? - bo są bezkarni w praktyce i o tym wiedzą
|
dziwisz się, że są chamsy?
kiedy dostają op...il za nic od przełożonych, muszą pracować na swoim sprzęcie (kompy etc), bo na nic nie ma kasy, dostają po 30-40 spraw miesięcznie i jakby tego było mało, 85% czasu pracy tracą na wypełnianie nikomu niepotrzebnych kretyńskich papierków. chociaż fakt, czasami mogliby być bardziej uprzejmi, ale to już taka nasza narodowa mentalność. pojedź na południe do grecji, albo włoch - nasi przy nich to ciche owieczki... :P |
pko bp to taki troche "nieprywatny bank" przynajniej jeszcze chwilke... poza tym moze wlasnie odkryles przyczyne... na panstwowym hamowka a u prywaciarza milusio, czyli cos nie tak z gora moze jest
sam bylem przesluchiwany w sprawie kolizji ktora spowodowalem (poszkodowany tylko ja, uszkodzone auto) a bylem traktowany jakbym pociag wykoleil zabijajac iles tam istnien.... |
Cytat:
Co do zarobków straży granicznej to onie nie mają tak mało... :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:37. |