![]() |
Stacjonarka
Coz, jest to forum poswiecone w duzym stopniu wypalarkom, ale moze jest ktos z was w stanie polecic dobry, w przystepnej cenie stacjonarny odtwarzacz DVD? Probowalem cos szukac, ale nie widzialem podobnego tematu...
Pozdrawiam |
Cytat:
cena około 300 zł |
A gdzie go mozna kupic, jakies linki tez bym prosil jesli to nie za duzo..
|
|
Cytat:
i tu |
Cytat:
Pozdrawiam |
no to faktycznie w Vobisie chyba najtaniej.
Nie podejrzewałem Ciebie o brak znajomości googla tylko chciałem pokazać ile tego jest. |
...Yakumo DX4 Master jest dobrym wyborem, lecz osobiście bym wziął inne DVD, takie które odtwarza napisy w DivX z plików .txt . Mam dość konwertowania napisów do innego formatu ghrrr...
|
Szczerze to, az tak mi nie zalezy na odtwarzaniu dvixow i polskich txt. chce miec dobry odtwarzacz DVD, ale jak trafi sie tez divix i txt to spoko..
Pozdrawiam |
Cytat:
www.itepe.net |
Cytat:
mi osobiście nie przeszkadza .srt a przekonwertowanie txt na srt to zaledwie parenaście sekund plus oczywiście wypalenie na płyte |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Zawsze myślałem innymi kategoriami o takim sprzecie, chyba się myliłem,takie marki z kosmicznymi nazwami odpadały całkowicie będąc w sklepie nawet nie patrzyłem w ich stronę jedna to co teraz te firmy wyprawiają w tak dużej konkurencji bardzo mnie cieszy. Na dzień dzisiejszy wybrałbym:
http://twojepc.pl/artykuly.php?id=manta_emperor2 PS1.Kiedyś myslałem tylko o DENON,SONY,JVC, AIWA i innych Japońskich markach , jednak POLACY potrafią zadziwić człowieka. PS2. Jest ich dużo w TESCO. |
@tytusdezoo Myslisz, ze to dobry wybor?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |