![]() |
poszerzona wersja flasha juz gotowa i serwer u ISPa po konserwacji - dzis mogly byc przerwy - ale juz dziala :)
|
www.samotynki.prv.pl :D (uwaga - chwilowo trzęsie oknem :D)
|
Cytat:
Zanuć międzynarodówkę :fiu: ;) |
tia widze wyrazne wywyzszanie swiat wschodnich nad zahcodnimi (tak to powiedzmy) ;)
@kamerek - chyba niczego nie sugerojesz ;) bo jezeli nie sugerojesz tylko mowisz o narodzie to juz napisalem "(aczkolwiek z madroscia narodowa jest roznie)" wiec.. tak jak piszesz ;) |
Cytat:
ja swojej bielo-czerwone gozdziki daje zawsze i razem spiewamy miedzynarodowke ;) :P |
no tak Predi kazdy madry Polak wie ze nie jezdzi sie popijaku, ze sie nei daje lapowek ;) itd itp
|
Ja nigdy tego nie obchodziłem. Na szczęście moja dziewczyna równiez uważa to za głupi amerykański wymysł. Z drugiej strony na dzień kobiet zawsze muszę kwiatka przynieść :)
Preferuję naszą świecką tradycję ;) |
ysz... za jakis czas bedziemy zamiast karpia jesc indyka :|
|
to juz chyba kazdy madry Polak wie ;) (aczkolwiek z madroscia narodowa jest roznie ;) )
ja to bede mial w tym roku wyjatkowe walentynki, omowilismy sie ze nic sobie nie kupujemy, ale gwozdz programu to jest to, ze w walentynki sie zobaczymy pierwszy raz od miesiaca....... i nie jest pewne ale najpewniej te walentynki to nam moga wypasc jeszcze pozniej.... |
OTO walentynki - akcja antykomercyjna
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:03. |