![]() |
dvd
Cytat:
Ściągnij sobie program clone dvd ze strony www.slysoft.com On jest po Polsku więc powinieneś sobie poradzić |
Czasami sam nie moge uwierzyc, ze takie tematy jak ten nie są tylko glupim zartem :D
|
Cytat:
Ściągnij sobie program Clone DVD |
najlepiej ściągnij sobie program dvdClone.Pozdrawiam
|
Cytat:
możesz przeczytać co nie co o tym procederze np. na W*W*W.osiol.com |
jak ściągnąć DVD z netu?
Jak możesz to powiedz mi jakim sposobem można ściągnąć film w formacie DVD z netu.Świeży jestem i za bardzo nie wiem jak to się robi.
|
a nero ma opcję DVD-Video Files? jeśli tak to wwal tam ten VIDEO_TS i jazda. A jeśli chodzi o chodzenie na stacjonarce to jaka to stacjonarka i jaka palarka?
|
Wybierasz nową kompilację DVD-Video, a następnie przerzucasz wszystkie pliki z twojego katalogu Video_TS do katalogu VIDEO_TS w nowej kompilacji Nero. Acha, wypalaj na dobrych nośnikach i nie koniecznie z maksymalną prędkością nagrywania :)
|
Hey ! Jak wypalic film na DVD
Czesc !
Sciagnołem sobie z netu film na DVD - Mam na dysku jakis katalog VIDEO_TS a tam 13 plikow ktore zajmuja 4,33GB :-) Jak mam w Nero wypalic ten film tak aby mozna bylo go ogladac na stacjonarnym DVD ? Ktora opcje mam w Nero uzyc ?? Sorki ale bede to robil 1 raz i przez to sie pytam :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:51. |