![]() |
a funkcja ukryj typ nośnika ? choc w przypadku napedu DVD to nie wiem ale zainstaluj u niego A120% i zobacz czy gra działa
|
Yetixxl to wlasnie alkohol moze byc przyczyna nieprawidlowego dzialania gier. Blacklist moze sprawiac te klopoty. Moze jego kumpel ma zainstalowany jakis progs z rodzaju deamon, clone badz alkohol.
|
Cytat:
|
wolff a co da tutaj zainstalowanie progsów do nagrywania ?
|
niech zainstaluje BlndWrite 5 lub Alcohola 120% i płyta powinna działać
|
Niestety tak już jest. Kopia gry u jednych działa a u innych nie. Nic na to nie poradzisz. Zależy to wyłącznie od samego napędu.
|
też miałem taki problem z flatout(em)
nagrałem go safedisc 4.0 w Alcohol_120 i smigało Dałem kumplowi i u niego nie ruszyło. Pewnie to zalezy od napędu (jaka marka, czy jest nowy, co potrafi ominąć...) [rada sciągnij cukierka do simcity 4 i wywal zabespieczenia] 8 ) |
Czy napęd DVD jest inny????
Witam wszystkich. Ostatnio przegrałem dla kolegi grę SIMCITY 4 zabespieczoną SAFE DICS 2,8. Po nagraniu sprawdziłem czy działa (wiecie...lepiej sprawdzic niż potem mają mówić że ze mnie oszust). Było wsztstko oki. Zainstalowałem i nawet pograłem sobie z 10 minut. Dałem płyty dla kolegi i po kilku minuta zadzwonił do mnie że ta gra u niego nie działa. I tu pytanie:KOLEGA MA NAPĘD DVD ZAMIAST CD I CZY TO MOŻE MIEĆ WPŁYW NA TO ŻE TA GRA U NIEGO NMIE DZIAŁA??
Z góry dzięki za odpowiedź. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:13. |