Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Aktywacja WinXP (https://forum.cdrinfo.pl/f5/aktywacja-winxp-47588/)

AleX69 04.02.2005 02:42

Cytat:

Napisany przez gallus
eee, po co cukier, lepiej acivator :P
Większe problemy stwarza home, lae chyba sie go da... ;)

da, da ... :mruga:

Memphisus 04.02.2005 02:36

Dobra, Panowie dzięki za porady - aktywowałem swojego WinXP Prof bez rejestracji, Teraz widze, że myliłem te dwa pojęcia ;)
Pozdro.

gallus 03.02.2005 23:47

Cytat:

Napisany przez Eliasz
A jak zjesz złego cukierka to nawet tego możesz nie widzieć :D:D:D

eee, po co cukier, lepiej acivator :P
Większe problemy stwarza home, lae chyba sie go da... ;)

Eliasz 03.02.2005 23:40

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
aktywuj, bo inaczej za 30 dni będziesz tylko widział monit o aktywcje i nic poza tym

A jak zjesz złego cukierka to nawet tego możesz nie widzieć :D:D:D

Y@nkee_PL 03.02.2005 23:36

aktywuj, bo inaczej za 30 dni będziesz tylko widział monit o aktywcje i nic poza tym

gallus 03.02.2005 23:30

a co to za problem aktywować, gdybym miał tak± możliwo¶ć to bym to zrobił aby mieć Winshita legalnego w 100% :)

qfir 03.02.2005 23:28

Cos kiedys czytalem ze ten monit o aktywacji jest tylkow orginalnym windowsie, a jak sie poda pirackiego key'a to wtedy nie ma zadnych monitow. W zwiazku z tym polecam zainstalowanie pirata ;]

*Vojtas* 03.02.2005 23:20

Memphisus opcja Ustaw RegDone=1 dotyczy rejestracji systemu a nie aktywacji niestety nie tędy droga.

pozdr.

Memphisus 03.02.2005 23:11

Cytat:

Napisany przez Bartez
Aktywować możesz telefonicznie. Jeżeli masz legalnego XP, a nie aktywowanego, to na to samo wychodzi, co miałby¶ pirata :) Poza tym, z tego co pamiętam jest jaki¶ okres czasu na aktywację (ale mogę się mylić).

Mam oryginal i nie aktywowanie wcale nie oznacza ze jade na piracie. Po prostu nie chce aktywowac i tyle.

Bartez 03.02.2005 23:02

Cytat:

Napisany przez Memphisus
Witam, @ll ;)

Zainstalowalem w koncu oryginalnego WinXP z uczelni, wszystko pięknie ¶miga ale codziennie pojawia mi się monit o aktywacje......i jakos nie chce mi sie aktywowac, bo te dziady pewnie wyciagna info jakies z kompa (hardware itp) - nie potrafie wytłumaczyć czemu nie chce :|

Dlatego też odpaliłem anty spy'a i odfajkowalem to i tamto - ale ku mojemu zdziwieniu nadal przy każdym uruchominu dziad chce się aktywować.

ScreenShot

Aktywować możesz telefonicznie. Jeżeli masz legalnego XP, a nie aktywowanego, to na to samo wychodzi, co miałby¶ pirata :) Poza tym, z tego co pamiętam jest jaki¶ okres czasu na aktywację (ale mogę się mylić).

Memphisus 03.02.2005 22:52

Aktywacja WinXP

Witam, @ll ;)

Zainstalowalem w koncu oryginalnego WinXP z uczelni, wszystko pięknie ¶miga ale codziennie pojawia mi się monit o aktywacje......i jakos nie chce mi sie aktywowac, bo te dziady pewnie wyciagna info jakies z kompa (hardware itp) - nie potrafie wytłumaczyć czemu nie chce :|

Dlatego też odpaliłem anty spy'a i odfajkowalem to i tamto - ale ku mojemu zdziwieniu nadal przy każdym uruchominu dziad chce się aktywować.

ScreenShot

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22.