![]() |
Cytat:
|
Dobra, Panowie dzięki za porady - aktywowałem swojego WinXP Prof bez rejestracji, Teraz widze, że myliłem te dwa pojęcia ;)
Pozdro. |
Cytat:
Większe problemy stwarza home, lae chyba sie go da... ;) |
Cytat:
|
aktywuj, bo inaczej za 30 dni będziesz tylko widział monit o aktywcje i nic poza tym
|
a co to za problem aktywować, gdybym miał tak± możliwo¶ć to bym to zrobił aby mieć Winshita legalnego w 100% :)
|
Cos kiedys czytalem ze ten monit o aktywacji jest tylkow orginalnym windowsie, a jak sie poda pirackiego key'a to wtedy nie ma zadnych monitow. W zwiazku z tym polecam zainstalowanie pirata ;]
|
Memphisus opcja Ustaw RegDone=1 dotyczy rejestracji systemu a nie aktywacji niestety nie tędy droga.
pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Aktywacja WinXP
Witam, @ll ;)
Zainstalowalem w koncu oryginalnego WinXP z uczelni, wszystko pięknie ¶miga ale codziennie pojawia mi się monit o aktywacje......i jakos nie chce mi sie aktywowac, bo te dziady pewnie wyciagna info jakies z kompa (hardware itp) - nie potrafie wytłumaczyć czemu nie chce :| Dlatego też odpaliłem anty spy'a i odfajkowalem to i tamto - ale ku mojemu zdziwieniu nadal przy każdym uruchominu dziad chce się aktywować. ScreenShot |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |