Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   film Saw - jakie kodeki? (https://forum.cdrinfo.pl/f26/film-saw-jakie-kodeki-47589/)

frog 04.02.2005 10:02

K-Lite Codec 2.35 FULL.exe albo lepiej K-Lite Mega Codec Pack 1.17.exe i narazie mnie nic nie zagielo ztym pakietem. PILA(SAW) tez poszlo bez problemu.

icemac 04.02.2005 09:57

ONLY :tak!:

ffdshow

:spoko:

Smartek 04.02.2005 08:59

Cytat:

Napisany przez rosol
Jak jest zakodowany jakims nowszym kodekiem to nie obejrzysz po prostu tego filmu. Spotkalem sie z tym gdy chcialem obejrzec film Zly Mikolaj ... zakodowany jakims niespotykanym kodekiem QPEL czy cos takiego ... do tej pory bardzo malo odtwarzaczy moze to odtworzyc ... chyba nawet nie ma takiego ... no moze jakies drozsze ...

qpel to tylko dodatkowa 'opcja kompresji' w xvid'zie [divx'zie tez, ale rzadziej..] :). Prawda, malo odtwarzaczy sobie radzi, Cyberhome o ile dobrze pamietam sobie radzi, ale nie do konca...
xbox za to odtwarza WSZYSTKO.. QPEL, GMC - a nawet RMVB :)
pozdro ;)

rosol 04.02.2005 01:00

Cytat:

Napisany przez gallus
No własnie, a jeżeli posiada się stacjonarny odtwarzacz DivX, to np jeżeli film zostanie zakoduwany jakim¶ nowszym kodekiem to wszysko jest ok?? Czy trzeba co¶ kombinować...?

Jak jest zakodowany jakims nowszym kodekiem to nie obejrzysz po prostu tego filmu. Spotkalem sie z tym gdy chcialem obejrzec film Zly Mikolaj ... zakodowany jakims niespotykanym kodekiem QPEL czy cos takiego ... do tej pory bardzo malo odtwarzaczy moze to odtworzyc ... chyba nawet nie ma takiego ... no moze jakies drozsze ...

gallus 04.02.2005 00:08

Cytat:

Napisany przez Smartek
ffdshow, zadne inne 'SUPERPAKIETY' nie zastapia poczciwego ffdshow'a - a przy okazji instaluja mnostwo syfu, ktory przeszkadza, a nie pomaga.. ;-).. a najlepiej kup sobie stacjonarke divx i nie bedziesz sie musial chrzanic z kodekami zadnymi :P
pozdro ;)

No własnie, a jeżeli posiada się stacjonarny odtwarzacz DivX, to np jeżeli film zostanie zakoduwany jakim¶ nowszym kodekiem to wszysko jest ok?? Czy trzeba co¶ kombinować...?

Smartek 04.02.2005 00:01

ffdshow, zadne inne 'SUPERPAKIETY' nie zastapia poczciwego ffdshow'a - a przy okazji instaluja mnostwo syfu, ktory przeszkadza, a nie pomaga.. ;-).. a najlepiej kup sobie stacjonarke divx i nie bedziesz sie musial chrzanic z kodekami zadnymi :P
pozdro ;)

qfir 03.02.2005 23:29

sciagnij sobie program Gspot i zobacz jakich kodekow ci brakuje

MacGyver 03.02.2005 22:56

Ja mam K-Lite Codec Pack i jak narazie wszytsko ładnie ¶miga :)

..::Update::..
@rosol był szybszy ;)

rosol 03.02.2005 22:56

¦ciagnij sobie KaZaA Lite codec pack 2.32 i kazdy film Ci sie odpali (no ... prawie kazdy)

Maciej 03.02.2005 22:55

zainstaluj filtry ffdshow

Bułecka 03.02.2005 22:53

film Saw - jakie kodeki?

Jakie kodeki odpal± film SAW?? DVDRip DivX-WivX <--- czy to jaki¶ new format??

ps.dshowpack nie pomaga... hmmm ffdshow też mam ale lipa

Sorry że tutaj ale..... :fiu:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:27.