![]() |
Taki drobny problem - do użytkowników Perfect Diska
Witam!
Będe się strzeszczać... Prosta czynność: 1) uruchamiam PD 2) defragmentuje (minimum raz dziennie :) ) 3) zamykam problem? a no taki, że wisi on sobie nadal w tle jakie było moje zdziwienie jak sobie go testowałem, co chwila go włączałem i wyłączałem, włączałem, wyłączałem... w pewnym momencie komp ciut przymulił, szybki rzut okiem na men. zadań i szok... na liście widze 10 procesów PerfectDisk :| czy ktoś może sprawdzić czy to PD tak ma, czy jednak to coś u mnie jest nie tak i jeśli coś faktycznie u mnie czy ktoś zna rozwiązanie jesli co to testowałem różne buildy v7, efekt za każdym razem ten sam, więc narazie wychodzi na to, że mam coś nawalone w systemie :\ Pozdrawiam. |
PD 6.0.29
Nie potwierdzam. Po zamknięciu po ok 10-15 sekundach proces znika z menagera zadań. Po kilkukrotnym otwarciu i zamknięciu PD w menagerze cały czas 3 procesy (PerfectDisk, PDengine. PDsched). Zauważyłem, że szybciej PD się zamyka tzn. prawie natychmiast znikają procesy w menagerze, jeśli wybierzesz z menu górnego w PD defragment -> exit :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:57. |