![]() |
Opcje w GTA 3
Co oznaczają opcje FRAME LIMITER I FRAME SYNC ( options > display ) ?? Lepiej mieć je włączone czy nie? FRAME LIMITER mieć chyba lepiej włączone, ale nie wiem co to jest FRAME SYNC.
|
frame sync to to samo co vert. sync - jesli twoja karta to co najmniej geforce - wylacz to, jesli nie to zobacz kiedy dziala lepiej
frame limiter - jesli to to samo so w jedynce - to cos dla posiadaczy mocarnych sprzetow, zeby gra nie chodzila ZA szybko - domyslnie jest wlaczone i tak chyba powinno zostac (jesli masz np. GF3 to wylacz i sprawdz czy dasz rade grac :-) |
Ciekawe skąd masz Gta 3 bo premiery w Polsce jeszcze nie było ??? A może wujek ze stanów Ci przywiózł co ??? :)
|
Dzięki Sid
Wrzesiu, zaraz powiesz że nie masz pirata w domu? Same oryginały, co? :) |
BTW: Czy ktoś wie jak ustawić bardzo niską rozdzielczość (rzędu 320x240 - 512x384)? Pytam, bo mam słaby sprzęt, więc przydałoby się kilka FPS więcej.
|
Ja się na ten temat nie wypowiem :))
|
to trzeba bylo klawiatury nie dotykac i humoru innym nie psuc
|
A ktoś się orientuje co treba zrobić w tej misji u tego starego gościa co mieszka w willi nad morzem - Chodzi mi o tą misję z taksówką ,od razu po tej z dziewczyną któą trzeba odwieźć do klubu na zabawę .Stanęłem w tym miejscu gry i qrde nie klapujei
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |