![]() |
Cytat:
Wzialem z allegro. Mial przyjsc poczta polska a przywiozl go kurier na drugi dzien || |
Cytat:
Po czym przesłali mi ją kurierem za zaliczeniem (a miał być przelew) - co mnie zupełnie wqrwiło... a oni, ani przepraszam, ani nic... to niech sobie zjedzą te obudowy! :) :jem: |
Cytat:
|
mozesz te przewody podwiazac tak zeby jednak nie dotykaly plyty
|
Mam zasilacz (przejsicowka w drodze), ale wtyczka jest rozpinana. Moge podlaczyc ta wtyczke do plyty Asus A7V880 tak zeby te 4 przewody z zasilanai sobie dyndały? Czy cos sie stanie?
|
ma 20 pinow, bo to nie jest plyta z socetem pod amd 64... bedzie potrzbna Ci przejsciowka za ~15zl lub spilowac ;)
|
Cytat:
A swoja droga to ile PINow ma wtyczka z zasilania w plycie glownej EPOX 8RDA3I Pro. Nigdzie nie moge znalezc duzego zdjecia, aby to policzyc :( Zasilacz ma 24 PINy. |
Można też i tak ;)
Pzdr. |
Cytat:
|
Do rejestracji nie jest potrzebna firma, wypełniasz standardowy formularz ze stronki i tyle. Potem wysyłają potwierdzenie na maila. Ja zamawiałem zasilacz coś na poczatku tygodnia a pod koniec tygodnia już go miałem.
|
Witam!
epol czesto bywam w angela.pl (jest blisko mnie) - sklep sprawdzony - bierz smialo Swoja droga maja fajny asortyment :) Co do rejestracji online to Ci nie pomoge, bo wszystko u nich kupuje osobiscie :) |
Cytat:
EDIT: Czy, aby tam sie zarejestrowac jest potrzebna firma? Jaka jest procedura rejestracji? |
Ja swojego Chiefa HPC360-202 tyle ze z jednym wentylem zamawialem zaraz po wakacjach wlasnie na angela.pl. Polecam ten sklep, wszystko OK, bez problemów, szybka wysyłka.:spoko:
|
Moze tu:
http://mcs.pc.pl/produkt307.html |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:38. |