![]() |
dzięki to działa waśnie podniosłem swojego litka 1653s ;-)
|
Cytat:
|
Mam do was bardzo ważne pytanko, prosiłbym o jak naszybszą odpowiedź: czy nagrywarki, które odratowywaliście były wykrywane w BIOSie??? Czy można podobnie kombinować, jak nagrywarka jest niewykrywana w BIOSie (źle wgrany firmware)??
Pozdrawiam Dydzio |
Cytat:
Ale jeżeli o to ci chodzi To soft o którym rozmawiamy akurat ma żaden związek z otwieraniem się tacki A tak się składa, że zasilanie akurat ma .... :taktak: |
hmmm no ale jezeli jest soft juz ****a... no to tez sie nie otworzy bo to tylko nie zalezy od zasilania ...
|
Cytat:
To sprawdź dobrze molexa :czytaj: Czy jest dobrze włożony i czy przewody nie są poluzowane Jeżeli jest taka możliwość - to sprawdź na innej wtyczce :taktak: Być może to właśnie jest jedynym źródłem problemów :idea: Sprawdź molexa! :tak!: |
Cytat:
|
spoko vizzard dzieki za wskazowki jak bede miec czas to sie tym zajme thx a jeszo jedno jak mi sie ona i tak nie otwiera zadnego ejecka nie trzeba trzymac
|
Cytat:
Aczkolwiek robiłem tak już dziesiątki razy :taktak: || |
hmmm nom sprobuje ,,,,,,,,,,,,mam w srodku plytke czy to przeszkadza przy flashowaniu ??
|
Cytat:
Odepnij od spawarki wtyczkę z taśmą IDE A po załadowaniu z dyskietki podepnij z powrotem i wtedy flashuj :taktak: |
spoko bios tylko jago wgrac
jak mam podłaczona nagryware to mi winda nie startuje to raz dwa jak wlacze dyskietke startowa to tez nie bootuje nie mam pojecia jak bios wrzucic teraz:| |
Ale przecież w tym temacie padła już odpowiedź na twoje pytanie :czytaj:
Zastosuj tylko bios odpowiedni do twojego napędu :taktak: :D |
no bo po tym to sie stało
a nie zabrakło pradu bo wylaczyli tylko mi sie komp zwiesil i trza bylo reset zrobic |
Cytat:
To skąd wiesz, że szlag trafił nagrywarę? :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:28. |