Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napêdy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Pi/pif na p³ytach t³oczonych (https://forum.cdrinfo.pl/f15/pi-pif-plytach-tloczonych-47732/)

draj 06.02.2005 12:06

Pi/pif na p³ytach t³oczonych

Ilo¶æ za³±czników: 3
zapodajê 3 wykresy nowiutkich p³yt prosto z gazety :)

BTW my¶la³em, ¿e bêd± lepsze. Pozdrawiam

ed hunter 06.02.2005 12:16

czy ten pierwszy film ma tytu³ 'nad przepa¶ci±'? :jezyk:

VIZZARD 06.02.2005 13:24

A sens i mora³ tego tematu to ... :idea:

:D

draj 06.02.2005 13:57

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
A sens i mora³ tego tematu to ... :idea:

Sens jak dla mnie jest taki: utar³o sie ze DOBRZE nagrana p³yta to taka co ma PIF typu 200 bron bo¿e ¿adnej górki powy¿ej 4 a jak PI ma zbocze od 200 nad poziomem morza ³agodnie opadaj±ce do kilkunastu to ju¿ jakis syfiasty mediastore na pewno. A tu sie okazuje, ¿e jak nagrywam na TDK x8 to mam lepszy wynik od t³oczonej.
Tak naprawdê powinno siê badaæ trwa³o¶æ (stabilno¶æ wyników) tego co zosta³o zapisane. Je¶li góra siê wypiêtrza z miesi±ca na miesi±c a p³yta le¿y w pude³ku to w³a¶nie jest wyznacznik s³abego no¶nika. Utlenia siê barwnik i je¶li nawet by³o na pocz±tku 0 PI to i tak bêdzie taki no¶nik gorszy od takiego co ma przez 10 lat tak± sam± piêkn± górkê na ¶rodku.

Pozdrawiam

VIZZARD 06.02.2005 14:09

Cytat:

Napisany przez draj
Sens jak dla mnie jest taki: utar³o sie ze DOBRZE nagrana p³yta to taka co ma PIF typu 200 bron bo¿e ¿adnej górki powy¿ej 4 a jak PI ma zbocze od 200 nad poziomem morza ³agodnie opadaj±ce do kilkunastu to ju¿ jakis syfiasty mediastore na pewno. A tu sie okazuje, ¿e jak nagrywam na TDK x8 to mam lepszy wynik od t³oczonej.
Tak naprawdê powinno siê badaæ trwa³o¶æ (stabilno¶æ wyników) tego co zosta³o zapisane. Je¶li góra siê wypiêtrza z miesi±ca na miesi±c a p³yta le¿y w pude³ku to w³a¶nie jest wyznacznik s³abego no¶nika. Utlenia siê barwnik i je¶li nawet by³o na pocz±tku 0 PI to i tak bêdzie taki no¶nik gorszy od takiego co ma przez 10 lat tak± sam± piêkn± górkê na ¶rodku.

Pozdrawiam

Bardzo dobrze! :taktak:

I to wszystko prawda

Ale ...

Wszystko to co tu napisa³e¶

Zosta³o ju¿ dawno odkryte i sprawdzone

Co pewien czas jednak

Temat powraca jak bumerang :mruga:

Tylko czy warto zak³adaæ dla niego nowy topic?

Ciekawe jak siê rozwinie? :>

:D

draj 06.02.2005 14:39

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Bardzo dobrze! :taktak:
Wszystko to co tu napisa³e¶
Zosta³o ju¿ dawno odkryte i sprawdzone

Aa to przepraszam - ominê³o mnie. Jednak skoro wszyscy to wiedz± dlaczego nies³abnie popularno¶æ przypiêtego tematu z wykresami Kprobe a nikt nie pokusi³ siê o zrobienie analizy tych samych no¶ników po 1, 3 i 6 miesi±cach na przyk³ad?

namor 06.02.2005 14:58

Cytat:

Napisany przez draj
.... a nikt nie pokusi³ siê o zrobienie analizy tych samych no¶ników po 1, 3 i 6 miesi±cach na przyk³ad?

bo one ju¿ nie daj± siê odczytaæ :haha: :haha: :haha: ;)

VIZZARD 06.02.2005 15:13

Cytat:

Napisany przez draj
Aa to przepraszam - ominê³o mnie. Jednak skoro wszyscy to wiedz± dlaczego nies³abnie popularno¶æ przypiêtego tematu z wykresami Kprobe a nikt nie pokusi³ siê o zrobienie analizy tych samych no¶ników po 1, 3 i 6 miesi±cach na przyk³ad?

Trzeba by by³o oznaczyæ tê p³ytkê

I wtedy testowaæ

¯eby pamiêtaæ której to wykres by³ :idea:

Ja na przyk³ad nie oznaczam tak p³ytek :nie:

Wiêc nie wiem, której wykres jest który

Poza tym, ¿e jest typ, marka, prêdko¶æ i bios :mruga:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:21.