![]() |
Problemy z instalacją winXP Professional
mam problem z instalacja WIn XP prof +SP1, po sformatowaniu dysku, załaczeniu płyty z Windowsem, uruchamia mi sie setup, agreement (mam wersję EN) niebieski ekran etc, mam do wyboru F8 - akceptacja i ESC- odmowa akceptacjii. Dziala tylko ESc, wciskając F8 niic się nie dzieje - a setup powinien ładować system, jestem zmuszony przerwac instalacje za pomocą ESc, bo F8 w tym przypadku nie działa, co jest? drivery wczesniej sie załadowały a poza agreement nie może ruszyć? :blee:
|
A przypadkiem nie masz klawiatury Logietech'a z serii iTouch??? Ja taką mam i powiem tak: żeby klawisze F działały musisz nacisnąć na przycisk F-Key (taka kłódka z F). U mnie jest to przycisk dodatkowy/multimedialny nad F1. Jeśli chcę np. zaakceptować licencję podczas instalacji WinXP to muszę nacisnąć na ten przycisk...
Natomiast jeśli nie masz takowego przycisku (F-Key), tzn. że pewnie masz klawisz F8 zepsuty... |
ja mialem raz podabna sytuacje, jak nie wcisnolem F8 do 2 sekund po pojawieniu sie komunikatu o wcisnieciu to pozniej juz nie dzialal
|
Jak masz oryginal to skontaktuj sie z infolinia Microsoft 0-Bill-Gates-install-in-progress-please-wait-:D
A tak na powaznie to nie pamietam ciagu ale czy wczesniej nie masz wyboru formatownia dysku itp. jak masz to sformatuj go na ntfs i moze wtedy pojdzie, a moze to wina klawiatury, ciezko powiedziec |
dzieki , nie mam Logitecha, rzeczywiscie padl klawisz :|
:piwo: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:18. |