![]() |
Nero Burning Rom
Po zainstalowaniu Nero 6606 w aplikacjach jest tylko Nero Expres. Nie wiem jak uruchomić Nero Burning Rom. Mam zainstalowaną najnowszą wersję pliku.
|
Start > programy > Nero > Nero 6 Enterprise Edition > Nero Burning ROM
lub C:\Program Files\Ahead\Nero\nero.exe |
Dzięki za odpowidź ale nie mam Nero 6 Enterprise Edition, a C/ Program Files jak wejde na nero to otwiera Expresa.
|
Ilość załączników: 1
a z Nero Express nie możesz się przełączyć na zwykłe Nero?
|
Moze masz seriala uruchamiajacego tylko nero express.
|
Cytat:
|
Cytat:
@grzeniu go tylko uswiadamiał w czym tkwi problem :) |
Cytat:
|
Niestety...@Bartez'owi się "gerdy" skończyły ;p
|
Cytat:
moze to nero jest "z gory" kastrniete [bo dali gratis do nagrywarki] :) w tym wypadku to albo do sklepu albo do "sklepu" :idea: |
Cytat:
Kto jak kto, ale grzeniu na pewno sie posunie się do rzeczy poza regulaminowej. Grzeniu stwierdził fakt. respect :piwo: |
Sorry ze spytam, ale o czym wy tu piszecie? Widze ze Maj3 chyba nie zrozumial co napisalem wyzej, a wydawalo mi sie to takie oczywiste, no a teraz to ja nie kapuje tej reszty. Jakies banany, gerdy....niby komu i za co? Proponuje Giertychowi heh ;)
Widze ze az 6 postow splodzono o niczym, no to ja dodam ten siodmy ;) PS Moze by Zyga63 dal znac co z tym jego nero wyszlo. Chocby na priva... zawsze czego oczy nie widza to i sercu nie zal. |
Dziękuję za bardzo wyczerpujące odpowiedzi (widać że tylko Maciej i Grzeniu jest w stanie snsownego poradzić - dzięki) bo reszty nie rozumiem, ale trudno. Będę próbował zmienić numer serial. Dam znać co z tego wyszło. Pozdrowienia.
|
Właśnie wprowadziłem nowy numer i jest !!!!!. Dzięki wszystkim za pomoc.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10. |