![]() |
Street Racing Syndicate i STARFORCE
Posiadam obrazy Street racing syndicate (mdf) i starfuck 0.83 beta. Postepuje wg instrukcji i nic. Odłlaczyłem napedy i nadal nic. POMOCY!!!!!!!!!!
|
ten obraz to mini-image czy normalny obraz płyty?
|
normalne obrazy. podobno mialo chodzic bez mini ale tak nie jest>
|
normalne obrazy. Mialo chodzic bez mini ale tak nie jest.
|
Jak włączysz kompa daj na ten drugi starforce w starfucku, enable cdroms i unpatch blacklist. Tak jak pisze w instrukcji gry nie włączysz. Musisz dla tego starforce zrobić skrót (create shortcut). Wybierasz plik exe gry, obraz mdf pierwszej płyty, zostawiasz wszystkie te opcje co tam są na zaznaczone i robisz skrót. Zapisujesz go sobie np. na pulpicie i odpalasz. Jak wyjdziesz z gry, musisz zrobić restart, potem odpalić starfucka i enable cdroms. Dopiero możesz ponownie odpalić grę. Jest to mankament, ale najważniejsze, że gra działa.
|
Probowalem i nic. U Ciebie daje rade?
|
Czy ktos wie jak odpalic SRS i czy potrzebny jest mini-image??
|
Try this on
http://starf.bestmedia.kiev.ua/new2downeng.htm |
Dzieki loki7777. Niestety, probowalem i nic.
|
Szkoda:(
|
Co z tym zrobic????????????????????????????
|
Cytat:
Bo mi właśnie też nie chce chodzić. Robię wszystko tak jak w instrukcji i lipa :( Próbowałem już z both channels (bo mam dwa cd-romy) ale to nic nie daje :( Mam najnowszego alcohola a w polu w starfuckerze "Deamon tools" podałem ścieżkę do starfuckera ale próbowałem też ze ścieżką do deamon tools i też nic :( Co zrobić żeby działało ? |
Dobra już skapowałem o co chodzi z tym skrótem ale zrobiłem go dla tego Starforce ostatniego i tego drugiego i nic :/ Obraz odpalam z Alcohola 120. Próbowałem zarówno z disable cd roms jak i z enable tak jak Ty napisałeś ale nic .... :/
|
Tez probowalem wielu opcji ze starfuckiem i nic (skroty itd). Wiem, ze gre da sie odpalic, bo robili to inni i to w ten sam sposob.
|
NO ja też wiem że da radę bo mój kumpel ma i mu działa z tym że jemu podziałało już po wykonaniu czynności z instrukcji.
A ja wciąż próbuję i do tej pory już dwarazy komp mi się wyłączył i nie chciał włączyć.... :( Pierprzony StarForce !! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:11. |