![]() |
ATI Radeon 9550 - sterowniki
Witam!
Dziś nabyłem tego też radka... ATI Omega Drivers 2.6.05a Instaluje ale nie mogę właczyć żadnej gry, wogóle D3D nie działa. O co chodzi?! Teraz inne sterowniki instaluje zobacze czy pomogą. Mam pamięci 2.8ns więc chce to wykorzystać. I czy te nowe na 5.12 Catalistach są wydajniejjsze niż te starsze 4 (przedostatnie omegi? |
Zainstaluj DNA ;)
|
Cytat:
AHA Początkowo dałem rdzeń na 400 i sie pojawiły paski to dałem resa... A jak chce go testnąc Ati Tolem to podaje że D3D nie działa :( |
Gdy kupiłem Gigabyte-a śmigałem na "płytowych" steronikach. Po zainstalowaniu DNA 3DMark 03 wynik mi podbiło o 600pt. :D
|
Dobra, dzięki za pomoc, zapomniałem właczyć przyspieszenia sprzętowego (Windows 2003)
I podkręciłem już ... z 250/200@400/355 ... nice one? Testowałem przez 10 minut ATI Tool'em ;) 0 artefaktów ;) |
DNA bym nie polecal.
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
a jak tam twój 9800 baku? i quadro 980xgl? po co ci do tak wypaśnego sprzętu 9550?
sterowniki omegi 4.10 [na betach] uważam za najbardziej udane ze wszystkich, choć powiem, że nie miałem idealnych warunków testowych, bo instalowałem na odinstalowane stare a nie na całkiem goły sys - omegi 5.1 przetestuję za czas jakiś, ale od kolegi gniotącego gry non stop nie usłyszałem 'stary, instaluj' więc się nie spieszę ps. nie tylko ja się domyśliłem :) tylko jeden człowiek tak cisnął kwestie opóźnień na pamięciach i tylko jeden zawsze miał wszystko najlepsze a pytał o rzeczy znacznie słabsze - witamy w domu |
Sidu, z czałym szacunkiem, ale motyla noga nie trybię Cie w ostatnim poście...
:::edit::: Ok, wsio w pariadkie... |
Bo po co 9800 podkręcac?
|
Sorry ,że się podłoczyłem do tematu ,ale chciałbym się zapytac jakie są najlepsze
sterowniki to tej karty graficznej " Karta Radeon 9600PRO Sapphire 128MB Advant." ??? Prosze o podawanie mi "ów" propozycji i najlepiej piszcie jaką macie karte ... ;) |
a mi ATITol resetuje kompa :tak!:
omegi przedostanie (chyba na 4.12), bo ostanie maja buga :| karta szafir 9550 128/128 4ns 405@500 jeszcze niczym nie testowalem - braki czasu :( dzisiaj moze zapuszcze 3DMark2003 i zobacze jak nie to zasilka do wymiany :mruga: |
Jakiego buga? Chyba te w 2.6.0.5]]A[[ już nie mają buga, te bez a chyba maja :O
|
Cytat:
moze i nie maja, ale jakos wole nie ryzykowac :mruga: bo pozniej dla chetnych tylko format c: :tak!: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:30. |