![]() |
Cytat:
Przecież wszyscy to jedna wielka rodzina :uscisk: ^_^ |
Cytat:
Nawet nie strasz:) przed snem takie rzeczy prawisz. I śnić się mi będą rzesze LiteOnowców i Lgkowców ścigające mnie po wsze czasy :ysz: |
Cytat:
To mogą być rzesze :mruga: |
Cytat:
Słuszna uwaga:) Dlatego nie lubię tłumów:) :blee: |
Cytat:
:D |
Cytat:
Co do LGx8 zgadzam się w zupełności, że jedynym mankamentem był brak burn proof,ale takie były czasy wtedy. Co do nagrywarek DVD firmy LG nie mam zdania, bo zraziłem się do tej firmy po ostatnich modelach nagrywarek cd-rw. Jako właściciel NEC'a 3500 nie wiem jak się wypowiedzieć co do korekcji błędów gdyż u mnie NEC tylko nagrywa...nie robi nic więcej. I w tym polu sprawdza się wyśmienicie. Więc wybór czy lepsza korekcja danych i problemy z nagrywaniem a gorsza korekcja danych ale lepsza jakość nagrania i bezproblemowe działanie uważam za rozwiązany już na starcie. Pozdrawiam:) |
ja mam cdrw x8 LG :) wywalila mi kilka plyt ale to brak boorn proofa itp i tylko w nero ktore ma beznadziejne buforowanie - wracajac do tematu znajomemu kupilem lg nie pamietam ale chyba to 4163 - nagrywa dvdram jak dobrze pamietam - wypalalismy na hawku x4 plik 1.8GB rar - z predkoscia x8 bez bledow wypalanie i test archiwum
jak wybieralem nagrywarke dvd tez mialem dylemat ze wzgedu na duza ilosc problemow z litkami (zaleta bdobra korekcja, problemy z nagrywaniem dvd szczegolnie dvd-, zreszta nec tez jest kiepski ma beznadziejna korekcje bledow ale lepiej nagrywa) |
Cytat:
|
Cytat:
|
W żadnym wypadku nie wziąłbym LiteOn'a ani żadnego z jego OEM'ów.Wystarczy przejżeć forum i ilość problemów dot. różnych nagrywarek. Z LiteOn'ami ( i jego OEM'ami) jest jak z naszym swojskim polonezem. Jeden pali 10 litrów, a drugi 15 i nie wiadomo czemu...jeden sie wciąż rozkracza,a drugi wcale...dziwne bo zjechały z taśmy prosto po sobie. To takie małe porównanie poprzedzone przeglądaniem forum , a także obserwacją irytacji znajomych. Brałbym tego Benq Obok Nec'a i Plextor'a to najlepszy teraz wybór. Nie brałbym tego Sony nawet gdybym musiał dopłacać do Benq czy Nec'a. Plextor to troszkę wyższa półka.
|
tak ale jak dostalem informacje:
ACER'a prowadzilo dwoch braci i potem sie podzielili i byly 2 firmy ACER i ACER (cos tam) i potem jedna zmienila nazwe na BenQ. Dostalem ta informacje od firmy ktora reprezentuje BenQ na Polske |
Cytat:
|
@andrzejj9 a znasz firme ACER :>
to wlasnie jest BenQ :D wczesniej to byl ACER a teraz nazywa sie BenQ |
Cytat:
|
Cytat:
:> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:12. |