Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Jaką nagrywarke DVD wybrać?? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/jaka-nagrywarke-dvd-wybrac-47830/)

Czołgista 13.02.2005 03:20

Odniosę śię do tematu tej dyskusji ,
Proponuję wybrać nagrywarkę dobrą i bezawaryjną.
Wybór kiepskiej nagrywarki może być kłopotliwy w dalszej
eksploatacji.

Pozdrowienia :)

VIZZARD 13.02.2005 03:14

Cytat:

Napisany przez Oktawian_15
ktos juz napisal " TA JEDYNA SAMSUNG" buiahahah

A o co chodzi konkretnie? :idea:

:|

Oktawian89 13.02.2005 02:39

ktos juz napisal " TA JEDYNA SAMSUNG" buiahahah

VIZZARD 12.02.2005 23:56

Cytat:

Napisany przez widmo82
cos przegapilem? myslalem ze co jak co, ale optyka samsungowi nie wychodzila i nie wychodzi nadal.
oswiec mnie jakims linkiem :) ( tylko nie google :)

www.szukacz.pl :>

A tak w ogóle to taki fake był, wiesz? ||

:czar:

widmo82 12.02.2005 11:27

Cytat:

Napisany przez VIZZARD
Tylko Samsung! :ja_chce:
Obojętnie jaki model :taktak:
:banan3:
:>

cos przegapilem? myslalem ze co jak co, ale optyka samsungowi nie wychodzila i nie wychodzi nadal.
oswiec mnie jakims linkiem :) ( tylko nie google :)

doktor 12.02.2005 10:39

Cytat:

Napisany przez ed hunter
to ja se też zrobiłem maca bo mam dwa liteony - a co! ;)

Wspaniały pomysł no i dobre ujęcie. To nowy model na kraj?

ed hunter 11.02.2005 01:04

Ilość załączników: 1
to ja se też zrobiłem maca bo mam dwa liteony - a co! ;)

facet z litkiem 11.02.2005 00:38

Cytat:

Napisany przez ed hunter
jeszcze raz proszę :>

Proszę się nie czepiać! Kolega po prostu działa jak dobry Litek - nagrywa bez opamiętania z zawrotną prędkością...

maj3 11.02.2005 00:33

Cytat:

Napisany przez Dark Dwarf
1. Nagrywarki DVD LG
LG produkuje sprzęt dla biedaków; przykład - nagrywarki LG były montowane w komputerach Apple Macintosh ale tylko przez 3 miesiące, firma błyskawicznie się wycofała z tego sprzętu z powodu wielkiej awaryjności oraz nie kompatobilności z profesjonalnym oprogramowaniem do obróbki video, archiwizacji danych i backupu (np. Retrospect - nawet najnowsza LG oferuje nagrywanie tylko x2).
2. Nagrywarki DVD LiteOn
Od 2 lat standartowo jest montowana jako superdrive w Apple Macintosh, nie ma z LiteOn żadnych problemów tak sprzętowych jak i programowych (np. Retrospect pozwala wykonywac backup danych z prędkością nagrywania x1 x2 x2.4 x4 x6 x8 x12 x16). :piwo:

aha wg ciebie
dwa lata temu L-O nagrywał na DVD z predkością x16:haha:
no chyba,że na Mac-ach^_^

ed hunter 11.02.2005 00:22

jeszcze raz proszę :>

Dark Dwarf 11.02.2005 00:20

Cytat:

Napisany przez maj3
:welcom: kolejny prowoktor
chcesz to bierz
1 nagrywarka i tak idzie na zmarnowanie:rozwal:

1. Nagrywarki DVD LG
LG produkuje sprzęt dla biedaków; przykład - nagrywarki LG były montowane w komputerach Apple Macintosh ale tylko przez 3 miesiące, firma błyskawicznie się wycofała z tego sprzętu z powodu wielkiej awaryjności oraz nie kompatobilności z profesjonalnym oprogramowaniem do obróbki video, archiwizacji danych i backupu (np. Retrospect - nawet najnowsza LG oferuje nagrywanie tylko x2).
2. Nagrywarki DVD LiteOn
Od 2 lat standartowo jest montowana jako superdrive w Apple Macintosh, nie ma z LiteOn żadnych problemów tak sprzętowych jak i programowych (np. Retrospect pozwala wykonywac backup danych z prędkością nagrywania x1 x2 x2.4 x4 x6 x8 x12 x16). :piwo:

Dark Dwarf 11.02.2005 00:17

1. Nagrywarki DVD LG
2. Nagrywarki DVD LiteOn
Od 2 lat standartowo jest montowana jako superdrive w Apple Macintosh, nie ma z LiteOn żadnych problemów tak sprzętowych jak i programowych (np. Retrospect pozwala wykonywac backup danych z prędkością nagrywania x1 x2 x2.4 x4 x6 x8 x12 x16).

Maciej 10.02.2005 23:16

Cytat:

Napisany przez Turboni
ale jak wiadomo po SAKE sie lepiej montuje - lepsza precyzja skladania :D

hehe... :uklon:

Turboni 10.02.2005 23:15

ale jak wiadomo po SAKE sie lepiej montuje - lepsza precyzja skladania :D

facet z litkiem 10.02.2005 23:11

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Tylko ze Plextory na Europe to robia bardziej najedzeni japonczycy ...

W tym wypadku zatem należy rozważyć kwestię odbijania się po obfitym sushi, co też wpływa na precyzję montażu. :jem:

FzL

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:36.