![]() |
Odniosę śię do tematu tej dyskusji ,
Proponuję wybrać nagrywarkę dobrą i bezawaryjną. Wybór kiepskiej nagrywarki może być kłopotliwy w dalszej eksploatacji. Pozdrowienia :) |
Cytat:
:| |
ktos juz napisal " TA JEDYNA SAMSUNG" buiahahah
|
Cytat:
www.szukacz.pl :> A tak w ogóle to taki fake był, wiesz? || :czar: |
Cytat:
cos przegapilem? myslalem ze co jak co, ale optyka samsungowi nie wychodzila i nie wychodzi nadal. oswiec mnie jakims linkiem :) ( tylko nie google :) |
Cytat:
Wspaniały pomysł no i dobre ujęcie. To nowy model na kraj? |
Ilość załączników: 1
to ja se też zrobiłem maca bo mam dwa liteony - a co! ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
dwa lata temu L-O nagrywał na DVD z predkością x16:haha: no chyba,że na Mac-ach^_^ |
jeszcze raz proszę :>
|
Cytat:
1. Nagrywarki DVD LG LG produkuje sprzęt dla biedaków; przykład - nagrywarki LG były montowane w komputerach Apple Macintosh ale tylko przez 3 miesiące, firma błyskawicznie się wycofała z tego sprzętu z powodu wielkiej awaryjności oraz nie kompatobilności z profesjonalnym oprogramowaniem do obróbki video, archiwizacji danych i backupu (np. Retrospect - nawet najnowsza LG oferuje nagrywanie tylko x2). 2. Nagrywarki DVD LiteOn Od 2 lat standartowo jest montowana jako superdrive w Apple Macintosh, nie ma z LiteOn żadnych problemów tak sprzętowych jak i programowych (np. Retrospect pozwala wykonywac backup danych z prędkością nagrywania x1 x2 x2.4 x4 x6 x8 x12 x16). :piwo: |
1. Nagrywarki DVD LG
LG produkuje sprzęt dla biedaków; przykład - nagrywarki LG były montowane w komputerach Apple Macintosh ale tylko przez 3 miesiące, firma błyskawicznie się wycofała z tego sprzętu z powodu wielkiej awaryjności oraz nie kompatobilności z profesjonalnym oprogramowaniem do obróbki video, archiwizacji danych i backupu (np. Retrospect - nawet najnowsza LG oferuje nagrywanie tylko x2). 2. Nagrywarki DVD LiteOn Od 2 lat standartowo jest montowana jako superdrive w Apple Macintosh, nie ma z LiteOn żadnych problemów tak sprzętowych jak i programowych (np. Retrospect pozwala wykonywac backup danych z prędkością nagrywania x1 x2 x2.4 x4 x6 x8 x12 x16). |
Cytat:
|
ale jak wiadomo po SAKE sie lepiej montuje - lepsza precyzja skladania :D
|
Cytat:
FzL |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:36. |