![]() |
Jaką nagrywarke DVD wybrać??
Witam. Mam zamiar na dniach kupic nagrywarke DVD. Przegladałem różne modele, ale jak to na stronach producentów zachawalaja każdy swoją. Ja jestem zdecydowany na Nec 3520A. Proszę Was o podopowiedzi czy to będzie dobra wypalarka i o info na temat innych modele które posiadacie i które byście mi polecili. Z góry dzieki za każdą opinie. :piwo:
|
zparaszamy...http://forum.cdrinfo.pl/forumdisplay.php?f=15
|
:welcom: kolejny prowoktor
chcesz to bierz 1 nagrywarka i tak idzie na zmarnowanie:rozwal: |
Przeniesione...
|
@MacGyver od kiedy to jestes moderatorem :)
|
LG 4163B wersja Box 330zł (oprogramowanie+taśma+2lata gwarancji) nowsza elektronika od popszednich modeli LG
|
Tylko Samsung! :ja_chce:
Obojętnie jaki model :taktak: :banan3: :> |
Cytat:
tylko Toshiba! :> |
Wszystkie te laserki w przedziale 200-350 są zasadniczo do siebie podobne. Kwestia sprowadza się do tego, czy Chińczyk, co montował konkretny egzemplarz był przed obiadem czy po obiedzie. Bo jak przed obiadem to mógł na głodnego czegoś tam nie dokręcić i laser się nie kalibruje, albo coś tam rzęzi, albo obciera, albo... (na te tematy są tu setki postów tym forum). Reasumując. Praktycznie żadna marka nie jest powtarzalna. Nawet Plextory trafiają się do bani. Dobra wiadomość to ta, że takie niedoróbki wychodzą dość szybko. Należy zatem kupić nagrywarkę tam, gdzie dają rzetelną gwarancję i wiadomo, że realizują ją bez zbędnych przekomarzań. Jaki to będzie konkretnie model, to już trochę mniej ważne.
Facet z Litkiem (bardzo zadowolony ze swojego Litka 1653S z dwuletnią gwarancją za 233 zł brutto z transportem do domu) |
Cytat:
To do tego posta powinny być przekierowane wszystkie inne Które traktują o tym, co kupić :taktak: I problem z głowy :D Bo odpowiedź jest banalna: Byle co, byle z dobra gwarancją :> A jak na razie, życie pokazało Że najlepszy serwis ma Liteon So ..... :niepow: :czar: |
Cytat:
|
Tylko Nec 3520. Troche hałasuje ale pali szybko jak diabli.
|
Cytat:
FzL |
ale jak wiadomo po SAKE sie lepiej montuje - lepsza precyzja skladania :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |