![]() |
Problem z Samsungiem TS-H552
Otóz niedawno nabyłęm nagrywarke DVD działałą w porządku ale dzisija chciałęm sobie zgrać jeden film z dysku bo sie mało miejsca robiło i jak odpaliłem program(InstantCD/DVD) i dałem wypalaj to pokazywał tylko mojego litka
Zaczałem sprawdzac w Moim Kumputerze czy naped jest widoczny i tam go widzi tylko ze jak sie wkłąda zwykłą płyte tak zeby tylko odczytał to wogóle nic nie widzi:/ cały czas drze ryja o płyte a płyta w napedzie. Prosze was o pomoc. |
moze sie spsul ???
a moze byl spsuty ??? bo jak niczego nie czyta to nie warto nawet zmieniac biosu :nie: ale na upartego mozesz wrzucic jakis oryginalny, moze jest na www nowszy :tak!: a co do do progza do nagryawnia - to moze masz za stara wersje jak Ci nie widzi napedu :tak!: |
ja mialem ten sam problem 3 sztuki mi padaly dzien po dniu z czarnym panelem a na czwarty dostalem z bialym i odziwo dziala ale i tak zastanawiam nad wymianan nad inna
|
Tak czy inaczej
Zapodaj normalniejszy soft. Ten instant to śmieć. Wolę nawet nero express. Btw. Przecież można jeździć przez miesiąc na pełnym demo nerona za darmo i legalnie, a potem zainstalować nowszą wersję. uaktualnienie są nawet częściej niż raz w miesiącu.
|
|
znalazłem problem tasma sie przetarała....
nie wiem jakim cudem a ni w jaki sposób ale juz zapodałem nowaą i jest gitara |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:32. |