![]() |
Szybszy kompek
Mam pytanie. Jak zrobic (bez format c: ) a by komp szybciej dzialal. Tzn za pomoca jakich programow tak zeby np gry troche szybciej dzialaly , pliki sie szybciej wczytywaly??? Oczywiscie wylaczajac wszystki porgramy dzialajace w tle. Ktos pomoze???
P.S. Skad mam sciagnac WinOnCd??? Bo na cdrinfo sa tylko latki i PL??? |
defragmentator
|
GameGain 2.1.31.2005
GameGain jest narzędziem, które zoptymalizuje system w celu przyspieszenia szybkości gier. Program sam dostosuje się do konfiguracji komputera, my jedynie ustawiamy typ procesora i system jaki mamy zainstalowany. Program wykorzysta wszystkie możliwe sposoby aby gry działały płynnie. jesli chodzi o to zeby sie szybciej pliki wczytywaly moze defragmentacja dysku :) mozesz uzyc WINner Tweak SE do czysczenia rejstru , dysku i wiele innych przydatnych fukncji pzdr :) |
WinOnCD ...chyba tutaj http://www.roxio.de/winoncd/de/trial...strierung.html
|
Ok. Dzieki maciej. a moze jeszcze ktos napisze cos???
|
cos
|
Cytat:
Za takie coś możesz dostać :banan2:, nieodrazu ale wystraczy kilka takich postów, więc uważaj :taktak: |
Cytat:
|
ekhm.... ja chce przyspieszyc kompka!! a bananem raczej go nie przyspiesze
|
Cytat:
wybaczcie pozdro ;) |
GameGain 2.1.31.2005 -> czy ten program jest bezpieczny??? tzn czy np nie przegrzeje prosck i ogolnie kompa???
|
sam to sprawdź. Człowiek uczy się na błędach.
|
ok kizio. jak fundniesz mi ze 2000 na nowego kompa jak tego spale to sprobuje :)
|
kazdy program ma (powinien miec) alert kiedy przekroczysz normę. Jeżeli jej nie przekroczysz to masz 99% pewność że nic nie będzie a jak przekroczysz to może działać lecz nie musi.
|
Ale jak ma Ci spalić kompa!?
Jeżeli Ci chodzi o procek, to będzie się tak samo czuł jak byś rippował DVD albo dawal mu test w PRime95? :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:44. |