![]() |
Reputki
ile trzeba miec punktow reputacji ale miec dodatkowa kropke??? czy jak by to nazwac (to zielone lub czerwone pod nickiem).
|
|
Cytat:
|
a jak daje reputacje inny user to ile jest ona warta???
|
Cytat:
|
czyli jezeli ktos ma jej duzo to jest ona "wiecej" warta???
|
Cytat:
|
Wybaczcie ze zmienie temat, ale rzucilo mi sie w oczy.... MacGyver, zostales MODem?
|
Cytat:
|
A teraz nie moge dac reputek???
Ja tez temat bo ja nie moge nikomu dac reputek???Czyzby wina jakiegos programu??? Mam AV (NA) ; FW (ZA) i Spy Bot Search & Destroy-> wtedy moglem dawac.
A teraz sciagnalem Spykillera 2005 i juz nie moge??? NIe chce odinstalowywac tego programu bo ciagle sciagaj mi sie Spywary. Nawet jak wylacze to i taknie moge??? Co mam zrobic??? |
Pobaw się ustawieniami tego softui spróbuj ustalić regułe, że forum.cdrinfo.pl może wyświetlać wyskakujące okna pop-up
|
Cytat:
nic z tego :( |
moze odinstalowac??? ale ma to sens??? sokor jak cos podejrzanego mi sie pokaze to mam instalowac ponownie???
|
Nie, wg mnie odinstalowac nie warto... poprostu musisz przeryc te programy i ustawic tak aby pozwalały na wyskakiwanie okien z forum
PS Pewnie urzywasz IE, więc lepiej przerzuć się na FireFox'a / Opere |
Wolalbym pozostac przy IE bo czasem inni z rodziny uzywaja komputera i nie chce (zwlaszcza tata) zeby mowil ze po co ; dlaczego??? nie da sie inaczej???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:08. |