![]() |
:>
|
Cytat:
O to, to! Dokładnie o tę ściane mi chodziło :taktak: :czar: |
Cytat:
Mineło 20 lat a LG wciąż najlepsze...! Spójrz na tą sciane, mineło pół roku a ona wciąż biała (czy cos takiego :P) |
Cytat:
Niestety :\ Jak by to powiedział LG Clan To jedyna wada LG :> Po prostu test jakości dysku na LG zaskakuje dopiero po 1150 kliknięciu w tę opcję :O :D |
... a jak uruchomic test jakosci plytki w CDSpeed na tyl LG,wszystkie testy poza tym jednym sa dostepne.Teraz siedzie na Nero 6.6.0.8 a palnik mam od niedawna.
|
Cytat:
można, wystarczy np. 10 razy dany obraz do kompliakcji plików przeciągnąc i już mamy 6,5gb na płycie cd-r. Chcodzi o to że nero robi skróty do plikow które są takie same... Ale w tym przypadku autor chyba żarotwał... co to SD14? :D |
@giena
ja właśnie skopiowałem płytke zabezpieczoną SD14 i nagrałem na CD-R 650 1,8GB...Co ty na to?? __________________________________ @giena JAK TY TO ZROBIŁEŚ ???????? |
Mam od 3 dni, nagrałem dwie DVD i jedną CD ;) Działa super... ale Samsung.... to jak przy motorze skuter :)
tzn LG lepsze :D |
Wiem, ze bardzo brakuje Ci "czata" takiego jak jest w wiekszosci tematow :\ .
To jest jednak forum - ile razy mozna pisac, ze dziala super i nie ma zadnych problemow? |
PODSUMOWANIE
Temat szybko padł tak jak padają LG i ogólnie był nie ciekawy jak LG. maniek |
czekam ze mi sie spali liteon 851 s i kupuje to cudenko :D
|
no fajnie ale Taiyo Yuden co się nie często zdarza...
|
Cytat:
DVD-R Esperanza 8x http://apswww.com/slawo/DVD-R 8x@6x Esperanza TYG02.PNG |
Są jakieś programy do edycji biosu LG? Tak jak do LiteOn'a? Np. ustawianie szybkości zapisu nośnikówitepe ;)
|
co do pozycji przedostatniej to nie mam doświadczeń ale jeśli Eperanzy pali poprawnie i jeszcze może minus i jeszcze może zobacztmy jakiś test to jestem pełen zachwytu.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:23. |