![]() |
Wypakowałem pliki na dysk ale wyskakuje jakiś błąd i nawet instalator niechce odpalić.
Mam już pełną wersje programu ale niechce mi utworzyć obrazu płyty bo w 90% wywala jakiś błąd. Prawdopodobnie ktoś majstrował przy obrazie płyty i uszkodził go. Ale i tak dzięki za POMOC PoZdRo |
Cytat:
|
No właśnie zdjąłem tak jak kazałeś UltraISO i pomogło - program widzi zawartość płyty ale niestety niemogę jej zapisać w formacie ISO ponieważ wersja Trial zapisuje tylko pliki do 300mb - a już myślałem że odzyskam tą płytę :smutny: :smutny: :smutny:
|
Cytat:
|
Obraz płyty to gra - próbowałem odpalać w alcoholu i demonie (najnowsze wersje) i jak klikne na wirtualny napęd do mi wyskakuje komunikat:
Dysk jest niesformatowany: System Windows nie może czytać z tego typu dysku.Dysk może być uszkodzony lub używa formatu niezgodnego z systemem windows. Niemam pojęcia dlaczego tak się dzieje - programy do emulowania płyt nie są mi opce a tu taki knif. Chyba że jest program do edycji pliku mds?? |
Cytat:
|
ciekawe ...ja jakoś mam sam obraz płyty w .mdf, i mogę zamontować do wirtuala od Alcohol 120%.
Spróbuj może UltraIso. |
Cytat:
|
Cytat:
Może jakieś inne propozycje?? |
Podmontuj MDF'a do Daemon Tools'a 8 )
|
Brak pliku mds - co zrobić???
Niedawno zrobiłem sobie obraz płyty w Alcoholu 120%.
Niestety w niewiadomych okolicznościach znikł (pewnie ktoś z rodziny usunął) plik mds - pozostał mi tylko plik mdf. Niestety niemam możliwości zrobienia obrazu płyty na nowo bo cd było pożyczone. Czy jest program który utworzy mi plik mds??? Wiem że istnieje program do edycji pliku cue (cuemaker),więc przypuszczam że istnieje także taki który utworzy mi plik mds. Z góry dzięki za pomoc. PoZdRo |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:17. |