![]() |
Istnieje komenda jak: C:\>Format C: | t /q
O ile dobrze pamietam. To powinno zadzialac ;) | -dziala jak enter t- potwierdza proces formatowania. q- szybki format ;) Dodaj tamta linijke do pliku autoexec.bat. Na 98 formatowalo dysk sprawdzone;) Nie wiem tylko czy da rade to zrobic pod XP. P.S. @Loczek to jakas zemsta?? |
a co się robi bez powodu? :>
|
Maciej bardzo licze sie z twoim zdaniem. ale... niewiesz dlaczego chce to zrobic. Mam powod.
|
Cytat:
...powinien tak ktoś Tobie poszperać w kompie, pokasować ci ważne pliki lub sformatować Tobie dysk, ale był by ubaw, co? |
Cytat:
|
Powiem Tak. Mam pewien pliczek zainstaowany u pewnej osoby :) Nie mam dojscia do rejestru. Program obsluguje sie tj. z konsoli :) Moge przejrzec jej dysk, moge miec kazyd plik jaki ma na komputerze u siebie ale... musze usunac katalog system. Probowalem juz wszytskiego. Odkopalem nawet stara ksiazke od dosa i przewetowalem komendy batch. Moze ktos wie jak usunac katalog system w pracujacym windowsie. Albo jak wymusic format z cmd ? Moze jakies komendy ktos zna ? ta komenda nic nie daje cmd format c: /y. Kota mozna dostac.
|
rejestr... pousuwaj jakieś klucze...
|
kaz zamiast exploratora uruchamiac np sapera || na amen to polozenie nie jest, bo osoba obeznana latwo to naprawi, ale na komputerowym prawiczku zrobi to nieziemskie wrazenie ||
|
Cytat:
masz cos przeciwko? :) |
Cytat:
To Zyga sie męczy ze swoim Xp a tutaj jest rozwiazanie ;) |
fajnie jest w windowsie xp usunac plik winlogon.exe z c:\windows\system32\ i c:\widnows\system32\dllcache pod winda sie nie da usunac bo plik caly czas w uzyciu.... ale na pewno znacie sposoby ;) daje to viekawy efekt, windows sie laduje, juz ma dojsc do planszy z uzytkownikami i migniecie, reset :D
|
zaraz pojawi się temat jak najlepiej się zabić............. :-o
|
Saksuj jadro systemu ;) To go polozy na AMEN :spoko: :haha:
|
kurcze najpierw jeden chce przejąć kontrolę nad innym komputerem a parę dni później coś takiego?... w boot.ini zmienić ścieżkę (nie z windy)
|
A gdzie w win 98 przechowywane sa pliki vxd ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13. |