Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zgon windowsa - jaki plik. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zgon-windowsa-jaki-plik-47961/)

andy 11.02.2005 16:36

Istnieje komenda jak: C:\>Format C: | t /q
O ile dobrze pamietam. To powinno zadzialac ;)
| -dziala jak enter
t- potwierdza proces formatowania.
q- szybki format ;)
Dodaj tamta linijke do pliku autoexec.bat. Na 98 formatowalo dysk sprawdzone;) Nie wiem tylko czy da rade to zrobic pod XP.

P.S. @Loczek to jakas zemsta??

ed hunter 11.02.2005 11:00

a co się robi bez powodu? :>

Loczek 11.02.2005 10:15

Maciej bardzo licze sie z twoim zdaniem. ale... niewiesz dlaczego chce to zrobic. Mam powod.

Maciej 11.02.2005 09:44

Cytat:

Napisany przez Loczek
Powiem Tak. Mam pewien pliczek zainstaowany u pewnej osoby :) Nie mam dojscia do rejestru. Program obsluguje sie tj. z konsoli :) Moge przejrzec jej dysk, moge miec kazyd plik jaki ma na komputerze u siebie ale... musze usunac katalog system. Probowalem juz wszytskiego. Odkopalem nawet stara ksiazke od dosa i przewetowalem komendy batch. Moze ktos wie jak usunac katalog system w pracujacym windowsie. Albo jak wymusic format z cmd ? Moze jakies komendy ktos zna ? ta komenda nic nie daje cmd format c: /y. Kota mozna dostac.

Nie chce się wtrącać i nie wiem jakie masz układy z właścicielem tego kompa, ale chyba wiesz co robisz i zdajesz sobie sprawę, że możesz wyrządzić komuś niezły bałagan. A jeśli ten ktoś ma bardzo ważne bazy danych, programy, prace itp. w komputerze. Ale to dla Ciebie chyba nie ważne, ale wiec czy tak, czy siak to przestępstwo.

...powinien tak ktoś Tobie poszperać w kompie, pokasować ci ważne pliki lub sformatować Tobie dysk, ale był by ubaw, co?

ed hunter 11.02.2005 09:34

Cytat:

ta komenda nic nie daje cmd format c: /y
winda jest zabezpieczona przed samozagładą :)

Loczek 11.02.2005 08:49

Powiem Tak. Mam pewien pliczek zainstaowany u pewnej osoby :) Nie mam dojscia do rejestru. Program obsluguje sie tj. z konsoli :) Moge przejrzec jej dysk, moge miec kazyd plik jaki ma na komputerze u siebie ale... musze usunac katalog system. Probowalem juz wszytskiego. Odkopalem nawet stara ksiazke od dosa i przewetowalem komendy batch. Moze ktos wie jak usunac katalog system w pracujacym windowsie. Albo jak wymusic format z cmd ? Moze jakies komendy ktos zna ? ta komenda nic nie daje cmd format c: /y. Kota mozna dostac.

Mily_ 11.02.2005 08:39

rejestr... pousuwaj jakieś klucze...

nimal 11.02.2005 08:28

kaz zamiast exploratora uruchamiac np sapera || na amen to polozenie nie jest, bo osoba obeznana latwo to naprawi, ale na komputerowym prawiczku zrobi to nieziemskie wrazenie ||

mr_spock 11.02.2005 01:51

Cytat:

Napisany przez ed hunter
zaraz pojawi się temat jak najlepiej się zabić............. :-o

a co,
masz cos przeciwko? :)

smolik 10.02.2005 20:49

Cytat:

Napisany przez Predi
fajnie jest w windowsie xp usunac plik winlogon.exe z c:\windows\system32\ i c:\widnows\system32\dllcache pod winda sie nie da usunac bo plik caly czas w uzyciu.... ale na pewno znacie sposoby ;) daje to viekawy efekt, windows sie laduje, juz ma dojsc do planszy z uzytkownikami i migniecie, reset :D

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=47751
To Zyga sie męczy ze swoim Xp a tutaj jest rozwiazanie ;)

Predi 10.02.2005 20:40

fajnie jest w windowsie xp usunac plik winlogon.exe z c:\windows\system32\ i c:\widnows\system32\dllcache pod winda sie nie da usunac bo plik caly czas w uzyciu.... ale na pewno znacie sposoby ;) daje to viekawy efekt, windows sie laduje, juz ma dojsc do planszy z uzytkownikami i migniecie, reset :D

ed hunter 10.02.2005 20:35

zaraz pojawi się temat jak najlepiej się zabić............. :-o

andy 10.02.2005 20:33

Saksuj jadro systemu ;) To go polozy na AMEN :spoko: :haha:

ed hunter 10.02.2005 20:08

kurcze najpierw jeden chce przejąć kontrolę nad innym komputerem a parę dni później coś takiego?... w boot.ini zmienić ścieżkę (nie z windy)

Loczek 10.02.2005 18:49

A gdzie w win 98 przechowywane sa pliki vxd ??

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:13.