![]() |
Rozszerzenie SFV
mam pytanie. sciagnalem gre (ManHunt) z azureusa i sa tam 3cd podzielone na foldery: 1cd 2cd i 3cd. i w kazdym sa pliki z typu SFV lub R45. co to jest???
|
pliki kontrolne
pod total cmd kliknij dwukrotnie plik sfv i pozostale pliki zostana sprawdzone czy nie zostaly uszkodzone przy sciaganiu... r45 - wyglada mi na archwium multiple winrara, starej serii 2 - wtedy numerowanie odbywalo sie w rozszezeniu a nie w nazwie... prawdowpodonie zaloczona takze jako plik kontrolny - w nim pewnie sa dane do sprzawdzenie poprawnosci nie widze wiec nie moge reczyc, ale tym tropem bym szedl |
Cytat:
nie kumam. moglbys mi albo kto kolwiek mi to jasniej wytlumaczyc??? |
Cytat:
*.SFV jest plikiem z sumą kontrolną ( w czasie rozpakowywania Winrar sprawdza sumę kontrolną żeby sprawdzić poprawność danych) |
-*.svf
...Simple Verification File. Plik zawierający wartość sumy kontrolnej plików i sprawdzający ich poprawność z plikami oryginalnymi (błedy-CRC). Zadanie pliku .sfv jest to, aby sprawdzić czy archiwum jest uszkodzone lub brakujące. Poprawność plików można sprawdzić programem: Total Commander, klikając na plik .svf. Lub innymi -WinSFV, -pdSFV, -fsum. -*.rar *.r00 *.r01 ...Archiwum RAR typu Mutli-Span (spanned) ,czyli podzielone na części. Odtworzyć/rozpakować można przy pomocy WinRar wersja 3.0 lub nowszy. |
czyli jak to wypakuje (mozna najnowszym winRARem??? ) to beda jakies tam pliki???
|
Cytat:
|
Ale w opcjach pozostal "stary styl nazywania woluminow" ktory czasami sie przydaje ;-D
|
Cytat:
Można najnowszym. |
Czesc!mam maly problem!sciagam z Bit Torrenta film!i w folderze docelowym sa na foldery o nazwie CD1 i CD2!w kazdym z folderow jest po 1 pliku z rozrzeszeniem .sfv i okolo 20 jak nie wiecej plikow .rar!sciaganie dobiegnie nie dlugo konca a ja nie wiem jak mam sie za to zabrac!prosze o kontakt na gg 5749407!lub od na tego posta!bardzo prosze o pomoc:(
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:59. |