![]() |
Pierwsza nagrywarka z LightScribe
witam, jest już dostępna pierwsza nagrywarka z technologią LightScribe, jest nią produkt LiteOn-a i HP "dvd640i", narazie w USA kosztuje 129,99$, co o tym urządzeniu sądzicie, i wogóle o technologii LightScribe ??
|
zobaczymy jak ceny będą wyglądać w polsce.
|
Cytat:
|
Cytat:
...a jeśli się już czepiasz to lepiej popatrz na poziom twoich postów i nie mówię tylko o błędach, bo już ktoś ci zwrócił uwagę, że takich mądrali jest sporo, nieprawdaż? |
Ilość załączników: 1
a co swiętą krową na forum jestes
,ze mod to co od takiego wymaga sie wiecej niz od innych a poza tym nie mozna ciebie dac do ignorowanych jak juz raz chciałem zrobić i dobrze wiesz za co jak masz okres to nie dotykaj klawiszy możesz się czuć od dziś przez mnie ignorowany szkoda tylko ,ze moda nie mozna dodać do listy edit obrazek |
A dla mnie jest nastepny bajer podnoszący cene napędu... fajna rzecz ale ja tam wole moje kolorowe pisaki... :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ps.,,,jak chcesz podyskutować zapraszam na GG 1587574 nie będziemy robić śmietniska z Forum. [Edit] Dziękuję za następną dezaprobatę, co znów poczułeś się urażony?, :glaszcze: Żebyś chociaż podał sensowny powód ich przyznania, widać że nie masz pojęcia o ich przyznawaniu. A tak a propo, miałem być ignorowany i co? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:09. |