![]() |
Problem z nagrywaniem w win xp
Mam problem z nagrywaniem na win xp. Kupiłem sobie nagrywarkę dvd double-layer i jak nagrywam płytę (cd, dvd bez znaczenia jaką) to jak jest tak 20-24% to pojawia mi się niebieski ekran "Rozpoczęto zrzucanie pamięci fizycznej na dysk" dochodzi tak do 60 i pecet się restartuje a cd ląduje w koszu (nie daję się go odczytać). Próbowałem z najnowszymi sterownikami aspi. Pod Win 98SE wszystko chodzi dobrze. ???
|
Niestety jeśli nie podasz bliżej konfiguracji swojego sprzętu trudno bedzie Ci pomóc - to może być wynikiem zbyt małej ilości RAM - pamiętaj że xp do poprawnej pracy potrzebuje 256MB z czego on sam zżera około połowę.
|
Cytat:
bo na 99% to będzie jego wina |
Cytat:
|| |
Miałem podobną sprawe wymieniłem zasilacz i wszystko chodzi ''jak ta lala'' :)
|
Cytat:
0,5% to wina użytkownika ^_^ :rotfl: a 0,5% nastEpne to przez żyły wodne pod mieszkaniem i szkodliwe bioprądy || :haha: :taktak: Traeba jeszcze o powietrzu pamiętać może za suche,..... albo zawilgotne. || |
a co to jest dvd double-layer ??
To jakaś nowa firma? Model? Czy co? Ja też mam pytanie w takim stylu: Mam problem z samochodem. Kupiłem sobie samochód taki z kołami i jak chce jechać (nieważne gdzie) to jak jest tak 20-24% do odpalenia to pojawia mi się niebieski ekran w komp. pokładowym "Nie pojedziesz dalej, masz problem" dochodzi tak do 60 i auto się restartuje a ja wysiadam psychicznie (nie daję się nim jechać). Próbowałem na zapych, cholować, pchać i nic. A poprzedniemu właścicielowi działał dobrze. Nie ważne jaki ma silnik, diesel czy bęzyna, jaka marka, model, i poj. silnkia. Proszę o pomoc, bo już mam linę na szyi (cholowniczą-chociaż do czegoś się przyda) .] |||||||||||||||||||||| |
Cytat:
??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:13. |