![]() |
A to sorki:) nie zrozumiałem widać posta:) To prawda na 3500 AG decrypter sam zamienia mi na DVD ROM. Pomyłka dwóch kluczowych dla posta pojęć haha wtopa jak nic!
|
Cytat:
Do Liteonów do zmiany bitsettingu uzywa się programu BookType :D |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Ależ NEC 3500 jak najbardziej obsługuje booktype.
Jak uruchomisz zawartość załącznika będziesz mógł zmienić booktype w jakikolwiek chcesz sposób. |
Cytat:
DVD-RAM odtworzy bezproblemu :taktak: DVD+R DL - będą niestety problemy :( BookType to pogram do obsługi LiteOn'a więc ciebie on nie dotyczy :nie: :P Ale teraz pytanie czy filmy nagrane odtwarza bezproblemu, czy tylko ze zdjęciami ma problem? |
Dokadnie DVD+R to nośnik
DVD Video to formatu Nagrywarka NEC 3500A z nowym biosem 2.18 Stacjonarny Panasonic S-47 Chodzi mi o płytki ogólnie DVD-+RAM o pojemności 9.4GB Raz nagrałem DVD+R DL nero napisał że twoży DVD-ROM a stacjonarny go nie odzczytał A o co chodzi z tymi Book Type |
1. Jaką masz nagrywarę?
2. DVD+R to typ nosnika :taktak: 3. DVD Video to formatu :taktak: 4. Stacjonarne DVD nie odtworzy ci płyty DVD-RAM, chyba, że masz Panasonic'a :> I teraz tak jak masz nagrywarę, która obsługuje Book Type to nagrana płyta będzie widoczna jako DVD-ROM i wtedy stacjonarka powinna ci to łyknąć :D |
Zmiana DVD+R w DVD video
Na stacjonarnym odtważaczu według producenta nie odtważa płyt DVD+R i DVD+RW.
Gdy nagram pliki pojedyńcze np. JPEG to faktycznie nie odtorzy ale gdy nagrałem na tej samej płycie DVD+RW film zrobiony w Pinacle Studio to taką pytę czyta bez problemu. Wiem że jest twożona plyta DVD-VIDEO ale to znaczyło by że tak naprawdę nośnik niema znaczenia. O co tym wszystkim chodzi bo juz się pogubiłem. A może ktoś się oriętuje jeszcze jak jet z odtwaaniem płyt DVD+RAM 9.4 GB na stacjonarnym. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:30. |