![]() |
Nokia 6610
Witam!
Mam problem przed formatem połaćzenie przez kabel COM i podczerwiń działao z moją komórką Nokią 6610 teraz nei a na Sony Ericsson T610 działa co mam zrobbić by mi też działało |
zna ktoś przyczynę???
|
Ja miałem podobny problem ze swoją nokią i zrobiłem tak: podłączyłem koma do kabla i do kompa nastepnie w menadżerze urządzeń odinsatuj coma i go od razu zainstaluj. Koma powinna być wtedy włączona jakby co. U mnie cos takiego pomogło:) Pozdrawiam
|
spróbuję zobaczę czy coś pomoze
|
Moze wina oprogramowania w kompie??? ja mam Oxygen Phone Manager 2 i nie szlo bo mialem stara wersje , ale teraz mam dobra tylko kabla nie mam ;)
|
niestety nie działa ani na oxygenie pc suitcie i podstawowym z podczerwieni nic
|
Napisz jaki system, czy jak wlanczasz irde w telefonie to w trayu pokazuje Ci sie ikonka nawiazanego polaczenia...
Polecam mobimb |
oki
xp zainstalowałem userport pc suit - widzi potem wywala podstawowy na usb z irdą - wyświetal siepołaczenie i wywala oxygen - nie widzi wogóle mobib - nie widzi wogóle |
Ale ty laczysz sie przez podczerwien czy przez COM??? bo troche sie pomieszalem
|
czyli juz wiemy ze masz irde pod USB (mogles tak od razu napisac) w menadzerze urzadzen odnajdujesz irde i wchodzisz do wlasciwosci ... zmieniasz producenta i predkosc na 115200 (jak z ta predkoscia nie bedzie dzialac to zmien na 9600)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |