![]() |
Napisałeś co wiedziałeś||
Dlaczego wcześniej taki mądry nie byłeś ? I zadajesz głupie pytania, na które wszedzie są odpowiedzi. Jesteś leniwy i bezczelny, może jedszcze chcesz żeby ktoś cie karmił i tyłek podcierał bo ci sie ruszyć nie chce. Następnym razem sobie sam poszukaj i nie rób nowego tematu. Nierób z ciebie jest dobry :tak!: :P Ja sie nazywam kretyn a ty jesteś!!! Teraz daj sobie spokój z pisaniem, wróć na forum jak dorośniesz! |
Kretynie Komune to masz w domu :P dlatego Ci nie zmienili jeszcze imienia tylko KRETYNEK pozostał
|
Cytat:
No chyba tylko to, że się motasz :| Kolega _rafal_ zapytał się co to booktype Nie napisał czy chodzi o program czy o zmianę bitu Bo tego nie wiedział Bartek1989 tylko uzupełnił wypowiedź A.Z.BESTa Która między innymi o booktype traktowała Nie ma w tym żadnej nieprawidłowości czy też sprzeczności :nie: Za to ty w swoim kolejnym poście nic nie uzupełniłeś (choć teraz piszesz, że trzeba wytłumaczyć, że booktype=bitsetting) A tylko napisałeś, że booktype to nie bitsetting Potem jest jakieś bla bla bla Po czym piszesz, że booktype = bitsetting Czy można coś jeszcze dopowiedzieć? Ty powiedziałeś swoje, ja swoje - i tyle Zostawmy to już i niech inni to sobie ocenią jak chcą I wyciągną jakie chcą wnioski :taktak: :czytaj: |
VIZZARD specjalnie dla ciebie
Przeczytaj i pomyśl Pytanie: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli trzeba wytłumaczyć, że booktype=bitsetting. |
Cytat:
Cytat:
NC :\ |
Dosłownie Realok do Bartek1989 :tak!:
Jakby napisał "wiem że nic nie wiem" to bym zrozumiał, ale sami czytacie ten temat i widzicie, że ma luki w pamięci i danych. Wie, że dzwoni tylko nie wie w którym kościele!! Bartek1989 pamiętaj: "PRAWDZIWA CNOTA KRYTYK SIĘ NIE LĘKA !!" :tak!: Więc się doucz i wyluzuj bo jesteś przewrażliwiony || :glaszcze: A to grozi nerwicą żołądka i takie tam inne... A wklejać każdy potrafi tylko nie ty, bo jakbyś potrafił to byś to zrobił!! A przydało by sie bo byś sam przeczytał i wiedział. A tak to tylko mieszasz ludziom w głowach! A po co mam sam pisać jak mogę wkleić coś dokładnego napisanego prostym językiem co każdy zrozumie (no prawie każdy) ||^_^ A co do _rafal_ to naucz sie sam szukać a nie tylko dostawać na gotowe!! Komuna sie skończyła i jest kapitalizm. :piwo: |
Cytat:
Mysle ze Kretyn pisal do Bartek1989 :) :fiu: |
Do kogo piszesz o jakimś obrażaniu sie !! Nikogo tu takiego nie znajdziesz :) Podziękowałem Wszystkim Za Udzielenie Mi Kilku Informacjii BOOKTYPE GÓRĄ :)))
|
Z twoich wypowiedzi czuć było niepewnością ^_^
A właśnie trzeba samemu szukać tu i tam. Więc nie masz sie o co obrażać :piwo: |
Cytat:
Wiem co to jest Bitsetting i BookType :D Nie musisz mnie puczać :nie: Dałbym ci negatywa za takie coś ale proponuję na zgodę wirtualne :piwo: |
Dzięki wszystkim za odpowiedzi :))) Bez Was To Jak Bez Prawej Ręki....... Pozdro ..
|
Dokładnie to jest tak :
"Przed zadaniem pytania skorzystaj z WYSZUKIWARKI...w 91% przypadków Twój problem został już rozwiązany na Forum..." Myśle, że wszystko jasne i temat skończony. || Jeżeli nie to jeszcze coś do poczytania A i Bozia rączki dała, a forum wyszukiwarkę więc od siebie trochę chęci i problem rozwiązany . :) Nie chce być wredny, ale tych tematów się ciągle przewija pełno i można sie o nie potknąć dosłownie. :tak!: Nawet teraz na pierwszej stronie są chyba ze trzy. Wystarczy sobie przeczytać!!! tu albo to wystarczy Dosłownie 5 sekund na google Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli BOOKTYPE=BITSETTING Ale ja sie daje podpuszczać. :wsciekly: :wsciekly: Bartek1989 przeczytaj i papamiętaj i sie nie upieraj jak dobrze nie wiesz :piwo: |
@Kretyn to wyjasnij mu co to jest dokładnie :taktak:
|
Ilość załączników: 1
Oj masz chyba pomroczność piwną ;) i nie czytasz ze zrozumieniem !
Ja nie napisałem, że się nie znasz tylko, że leniwy autor pytania nie zadał go o bitsetting tylko o booktype :tak!: , a więc nie odpowiadasz na pytanie ;) A ja mam BenQ i Booktype też mam. A może to litek taki zakamuflowany??? || A o bitsettingu nigdzie tu mowy nie ma, dziwne co? A co to jest zmiana Booktype ??? Penie zmiana programu na inną wersję ;) :piwo: |
Cytat:
BookType = program do zmiany bitsettingu u litktów, mozna go pobrać ze strony http://www.liteonit.com.tw/ODD/Engli.../e_utility.asp Bitsetting = zmiana nośnika DVD+R,RW,DL na DVD-ROM Siedzę w tym dziale dużo dłużej niż ty, więc kto tu się nie zna? ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:49. |