![]() |
Cytat:
Cytat:
pierwszy program Plogue Bidule insatluje sie bez kłopotu natomist nie chce mi sie zainstalować plugin do tego programu SRS Circle Surround VST plug-in a mozna zrobić tak : zainstaluje ten plugin na u kumpla na xp i skopiuje wszystkie pliki które dodały sie do sytemu podczas instalacji i wrzuce je na mój system- jakmyślicie bedzie to potem dzialalo (mi sie wydaje ze nie ale zobacze) |
Probowales go instalowac w trybie zgodnosci?
Co to jest za program wogole? |
Ilość załączników: 1
a wiec ikonka samego pliku exe wyglada nastepujaco (wydaje mi sie ze jest to plik exe który najpier musi sie rozpakować a potem sie instaluje)
aha prubowamł potraktować go winrarem ale niestety wywala błąd |
Cytat:
|
Niekompatybilny system
witam
mam taki kłopot : mam programik którego nie idzie zainstalować pod server 2003 ( natomista działa na XP) i własnie sie dowiedziałem że jeżeli jest taka sytuacja to wystarczy pogramikiem Orca zmienić wpis w pliku msi (http://xp.net.pl/art/win2003gf.html) i tu jest kłopot ponieważ nie mam pliku msi tylko sam exe :podbite: czy można dla pliku exe stworzyć plik msi??? albo wiecie może jak uporać sie z tym kłopotem??? próbowałem uruchomić ze zgodnościa XP lecz oczywiście nic to nie pomogło EDIT: a może jest jakiś programik który byłby w stanie oszukać aplikację którą chce zainstalować??? pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:14. |