![]() |
SimPlus i MMSy... Wgranie czegokolwiek przez IR do T630
J/w widac mam 2 problemy... jeden to to ze laska ma SimPlusa, zalozyla go do
Nokii 6610 i nie da rady wyslac MMSa... wszystko w telefonie jest skonfigurowane i jak daje wyslij to pokazuje sie ta koperta, obruci sie ze 2 razy i sie wylacza... co to moze byc? Jest na to jakas rada? Taryfa jest wlaczona SP Team 7 jesli to cos pomoze... ;) Drugi problem to znajomy przyszedl zeby wgrac mu cos do SE T630 przez IR, przyniosl CD od niego - zainstalowalo sie wszystko cacy no i OK ale w tym sofcie ktory byl na CD jest tylko mozliwosc wgrywania tapet do tego telefonu a jak wgrac jakis dzwonek, gre czy motyw? Bo mam tego troche na dysku a nie da rady nic zrobic... HILFE! ;) Pozdrawiam... |
No chlopaki pomozcie... ;p
|
Cytat:
Jest najbardziej w temacie. |
co do 1 to moze nie masz aktywowanego GPRS-a. bo ja mam w erze i nie mam aktywowanego GPRS-a i niemoge odbierac ani wysylec MMs-ow
|
Ściągnij sobie progra Float's Mobile Agent. mam i do SE T610 bez problemu wszystko przez IRDE wgrywam...
|
@Mily_ fajny avatar :taktak:
:piwo: |
MMSy juz ida... zrobilem... ;) teraz tylko problem wgrania czegokolwiek do T630!
|
Cytat:
Nie miałem co robić i postanowiłem zmienić avatar... a że mam w podpisie zmienioną reklamę Żywca to mi się nasunął pomysł... Cytat:
Pisałem, że masz sobie sciągnąć program Float's mobile Agent... |
ZbigNieff - dawno cię nie widziałem na OT :)
|
Cytat:
stad brak mojej osoby na OT i gdziekolwiek indziej... ;) Mily_ dzieki sprawdze zaraz... |
Cytat:
nim wgrywac dzwonki i motywy? Pozdrawiam... ;) |
Tym progsem da się wgrywać i dzwonki i motywy... ja nim wgrywam do SE T610 i SE T68i... wszsytko...
|
wgranie czegos na SE przez irde, nie powinno byc z tym zadnego problemu. Klikasz na dzwiek mid prawym klawiszem myszy i wyslji do, w telefonie tylko potwierdzasz odbior...
|
Cytat:
chcialemto samo Ci napisac ale ktos tu byl szybszy :> klikasz prawym na pliku i "wyslij do pobliski komputer" w tym wypadku bedzie to telefon i po sprawia u mnie tak dziala bezproblemowo od poczatku jak mam telefon, a jak chcesz cos wiecej z motywami to uzyj progsa "theme creator pro" i tam masz podglad i wysylke na komore |
Cytat:
Jak juz pisali koledzy mozesz uzyc FMA, czyli FloAt's Mobile Agent. Jest to chyba najpopularniejszy menadżer pod SE. Obrazki, polifonie mozesz takze wysalac z innego fonu przez irde i chyba BT. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:09. |