![]() |
@ Imola
Nic takiego nie mam, ale... @ DJ AQQ mam, co prawda chyba jedną z nowszych wersji, ale sprawdzenie jego pójdzie na pierwszy ogień :) |
Miałem taki problem ze starszą wersją komunikatora AQQ. Nie wyłączał się... Po zainstalowaniu najnowszej wszystko wróciło do normy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a nie masz np. iMesha, eDonkey itp. Ja muszę prosić windę dwa razy zanim się wyłączy :P
|
Cytat:
@ if Poszukam, może coś znajdę.. |
spróbuj zamknąć z linii poleceń...a może sie uda
shutdown -s -t 0 |
Może coś w dzienniku zdarzeń zobaczysz coś co pomoże. Panel sterowania -> Narzędzia administracujne -> i tutaj masz już dziennik zdarzeń.
|
Niewyłączający się komputer (programowo)
Przed reinstalacją windowsa jednym z objawów wskazujących na to, że już czas na formacik było niewyłączanie się komputera. Kiedy przeinstalowałem Windowsa wszystko było przez chwilę dobrze, ale teraz znowu mam z tym problem. Co to może być?
Z tym, że od razu zaznaczam, że raczej nie jest to problem z zasilaczem, bo tu bardziej chodzi o nie zamykanie się samego systemu. Kiedy daję wyłączenie, komputer przez chwilę czyta, wyłączą się może z dwa programy i tak zostaje. Gdzie mogę sprawdzić jakieś procedury odpowiedzialne za te czynności? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:37. |