![]() |
Knight Rider Subtitles - Forumowicze, pomozcie prosze...
Niejeden z Was zapewne pamieta niesmowicie kiczowaty serial z lat osiemdziesiatych pt. Knight Rider (w Polsce znany jako "Nieustraszony"). Otoz pomimo dosc osobliwego gustu filmowego serial owy lubialem ogladac i niedawno wpadly mi w rece dwa ciekawe tytuly - mianowicie Knight Rider Pilot Episode (nieemitowany w Polsce poltoragodzinny odcinek pilotazowy z 1982 r.) oraz Knight Rider 2000 (kontynuacja serialu z innym modelem samochodu w kolroze czerwonym). Niestety nigdzie w internecie (50 stron googli) nie ma do tego napisow :-(. Zatem zwracam sie z serdeczna prosba do ludzi : jezeli jestescie zarejestrowani na stronie KinoMania Subgroup (http://subgroup.kinomania.org/) - kliknijcie prosze w ten link : http://83.230.125.129/~kmsg/subgroup/index.php?mid=06 i z listy napisow wybierzcie wlasnie owe 2 filmy (maja po jednym glosie - moim ;-D). Zwiekszy to szanse na przetlumaczenie owych filmow na nasz ojczysty jezyk. Jezeli z kolei nie jestescie zarejestrowani - prosze, zarejestrujcie sie (to nie tylko nic nie kosztuje, ale nawet nie zada od uzytkownika potwierdzania majlem - mozecie podac jakikolwiek falszywy majl i juz macie konto!) i rowniez wykonajcie powyzsza czynnosc... Bardzo mi na tym zalezy, z gory dziekuje i pamietaj : JEZELI KIEDYKOLWIEK CI POMOGLEM - TERAZ TY POMOZ MNIE !
P.S. Jesli tylko system reputacji pozwoli dla kazdego bedzie reputa ;-D! |
Zrobione, już są po dwa głosy. :}
|
Zagłosowałem. Filmy mają juz po 3 głosy ;)
|
Glosy oddane ;).
Oba filmy maja aktualnie po 4 glosy :) |
No to z moimi maja juz po 5 glosow :)
|
Z moimi mają 6 głosów :)
|
no to juz po 7 ;]
|
OK, zarejestrowalem sie i zaglosowalem :)
pozdro ;) |
Zrobione :spoko:
Oba filmy maja po 10 glosow. |
Głos 11 i 12 dodany.
Z kompa córki. Za żonę i córkę. :D A co?Jak głosować to głosować. Rodzinnie. |
mowisz i masz :)
edit: glosy oddane - masz po 13 :) trafilo sie mi pechowo :) |
A 14 spod linuxa.:D:D:D
|
Cytat:
|
Ech, chlopaki... Co ja moge powiedizec - takich jak Was to ze swieca szukac... Pomijam altruizm jakim wykazali sie rycho i czero - Ci panowie dobrze wiedza o czym mowie, bo sami wystawili mi repute wiadomej dla nich tresci ;-D. Jeszcze raz serdeczne dzieki dla wszystkich!
|
No to może teraz mi pomożecie. Zaraz się tam zarejestruje i napisze żeby tłumaczli Przystanek Alaska. Na napisy.org ktoś się tym bawi ale mu słabo idzie, a zapewne wielu z Was pamięta ten serial i chętnie by zobaczyła raz jeszcze z polskim subem :)
-edit- Dodano - Przystanek Alaska Sezon 1-2, oryginalny tytuł Northern Exposure Dzięki |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:09. |