Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wyłączyć reklamy w gg - da się? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wylaczyc-reklamy-gg-da-sie-48216/)

mgit 17.02.2005 00:29

Cytat:

Napisany przez gallus
eh, on mi jakoś nie działał, a jak działał, to wywalał tlena :|
PS To moze ktoś rozpakuje tego execa? :D

Po co rozpakowywać exe tlena, nie prościej dodać do tlena odpowiedniego plugina i porzegnać się na zawsze z reklamami :>

Posłany 16.02.2005 15:07

Miranda r00x ;] ( http://iglu.cz/sid/snowscreen.png < to ładne na dole po prawej )

gallus 15.02.2005 23:03

Cytat:

Napisany przez kizio
Tlen banner Killer i nie ma reklam.

eh, on mi jakoś nie działał, a jak działał, to wywalał tlena :|
PS To moze ktoś rozpakuje tego execa? :D

kizio 15.02.2005 23:00

Cytat:

Napisany przez gallus
Kiedyś sam wywalałem reklamy z gg, wystarczył restourator i po sprawie, niedawno póbowałem wywalic z tlena, ale neistety jego exec jest spakowany jakimś exe packerem i proc dump nie daje rady tego wypakować :|

Tlen banner Killer i nie ma reklam.

siwy_mw 15.02.2005 22:55

Cytat:

Napisany przez mantar
Coś mi błędy rar wywala przy dekompresji daj znać czy archiwum jest poprawne lub podeślij na maila proszę.

p.s
mam power gg i tez są "Reklamówki"

na maila ??? hmm a gdzie go podales ;)
masz tu link skoro masz bledy przy otwieraniu

gallus 15.02.2005 22:38

Kiedyś sam wywalałem reklamy z gg, wystarczył restourator i po sprawie, niedawno póbowałem wywalic z tlena, ale neistety jego exec jest spakowany jakimś exe packerem i proc dump nie daje rady tego wypakować :|

nimal 15.02.2005 22:22

po zainstalowaniu power gg trzeba jeszcze uaktywnic odpowiednie pluginy zeby dzialaly - w tym przypadku to bedzie cos w stylu "bannerkiller"

mantar 15.02.2005 22:21

Cytat:

Napisany przez siwy_mw
tu masz odpowiedni plik :piwo:

Coś mi błędy rar wywala przy dekompresji daj znać czy archiwum jest poprawne lub podeślij na maila proszę.

p.s
mam power gg i tez są "Reklamówki"

andrzejj9 15.02.2005 12:53

Cytat:

Napisany przez mantar
I teraz juz wiem co chciałem :) bardzo dziękuje za pomoc prawdziwie merytoryczną.

Z innych komunikatorów ja polecam AQQ - działa całkiem nieźle, na pewno dopasujesz go do swoich potrzeb, no i oczywiście można zaimportować kontakty z gg.

Natomiast co do reklam w samym gadu, to o ile się nie mylę w Power GG ich nie ma, a programik jest oficjalny i nie jest to żadna "piracka" wersja.

mantar 15.02.2005 12:29

I teraz juz wiem co chciałem :) bardzo dziękuje za pomoc prawdziwie merytoryczną.

nimal 15.02.2005 12:27

opisy - idzie jak dymek po najechaniu kursorem (tool tip), a na stale to nie (chyba ze cos sie zmienilo)
konferencyjne - nie wiem, chyba dzialaja bo kiedys uzywalem, ale nie jestem pewny czy to nie bylo w okresie tlenowantym :)

Edwardo 15.02.2005 12:19

ekhm, mam rozumiec ze w mirandzie nie idze zeby opis byl widoczny pod kontaktem caly czas?

-Sid-The-Rat=> 15.02.2005 11:24

tlena też nie trzeba instalować - niestety rozmiar archiwum po zzipowaniu [3mb] nie jest aż taki mały, żeby latać z nim zawsze w te i spowrotem

z tego co mi się wydaje to chyba żadnego koma nie trzeba instalować..
ps. działają już konferencje gg w mirandzie? bo to już od roku czy dłużej jest Work in progress.. tylko tego progressu nie widać

siwy_mw 15.02.2005 10:06

Ilość załączników: 1
Cytat:

Napisany przez mantar
Jak w temacie - czy mozna jakoś wyłączyć - "zabronić" pokazywania się reklam fleshowych w gg podczas rozmowy ? Mam wersje 6 i drazni mnie ten flash - ja powaznie rozmawiam a tam czasem bzdury migające nic tylko,,, da się to wyłączyć jakims "podstępem"?

Pozdrawiam.

tu masz odpowiedni plik :piwo:

nimal 15.02.2005 09:44

miranda + wtyczka gg obsluguje oczywiscie protokul gg... po to w sumie jest wtyczka gg... ||
tlen i konnect odrazu obsluguja gg
miranda ma jedna fajna zalete - nie wymaga instalacji
wystarczy sobie zrarowac (czy zzipowac...) folder instalacji, wzucic na serwek i gdziekolwiek jestes - sciagasz achiwum, uruchamiasz i masz wszystkie swoje kontakty z pelna konfiguracja i wygladem - skonczysz gadac i wysylasz spowrotem arch na serwek - wracasz do hatki i masz cala historie rozmow jakbys sie z domu nie ruszal :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:30.