![]() |
a nie wystarczyło w nero wejść do: plik / preferencje / ustawienia zaawansowane i zaznaczyć ptaszka przy "udostępnij obsługiwane formaty dla nagrywarki obrazów"....??
|
Cytat:
|
No i OK. Dzięki
|
Cytat:
Najciemniej zawsze pod latarnią :D :mruga: |
Cytat:
Pisales ze juz masz wszystkie voby i inne bzdety gotowe to po co sie meczyc i robic obraz skoro mozna to nagrac tak jak jest |
Cytat:
4example? |
a musi to być NERO?, skorzystaj z narzędzi bardziej przystosowanych do robienia obrazów.
|
Cytat:
Szukałem! I nie znalazłem... |
Sorry...
Cytat:
|
cos takiego juz bylo !!!
:> |
Przyznaje. Temat wątku jest zabójczy :D
|
Hmmm, dalej jest niedobrze...
Dobra, mam już możliwość bez nagrywary DVD zrobienia kompilacji DVD-Video, wrzucam do katalogu Video_ts wszystkie niezbędne ifo, voby i takie tam, ale mam komunikat, że ImageRecorder nie potrafi zrobić obrazu DVD!!!
|
Cytat:
Możesz ewentualnie spróbować jeszcze 6.6.x.x A tak jak chcesz to zrobić - raczej nie powinno być problemów Pod warunkiem, że ci się ta kompilacja DVD uruchomi :taktak: A masz w tym kompie chociaż napęd DVD? Nie wiem czy Nero nie uaktywnia kompilacji DVD przez wykrycie takiego napędu Chociażby czytnika Ale to tylko domysł Nigdy tak nie sprawdzałem Wiem tylko, że nie mając nagrywarki DVD, a posiadając tylko czytnik Widziałem tę opcję aktywną Przy starcie kreatora W lewym górnym narożniku :czytaj: :mruga: |
Ci to tylko by sie nabijali :). Gdzies w opcjach masz ustawienie typu (pisze z pamięci) - "włącz wszystkie formaty nagrywania dla ImegeRecorder".
pozdrawiam |
stary wypali bez problemu jakl tak wyapliłem już dwa monitory LCD i teraz włąsnie wypalam procesor, nie pekaj na pewno nagra sie
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |