![]() |
Spoko, sorry za ostrą reakcję :piwo:
|
pomyłka
Przecież nie chodziło mi o Ciebie "Beerra", miałem takich innych parę osób, którzy tak mówili, a ty mi wręcz pomogłeś, bo powiedziałeś mi gdzie i co szukać oraz jakiś firmy (LAUT). Tobie dziękuję, na innym forum i osoboście ludzie mi odradzali i dlatego tak napisałem, do Ciebie nic nie mam. Pozdrawiam. ;)
|
Cytat:
|
Wreście
Tak naprawde to jak sie czegoś nie zobaczy to sie nie przekona. Kupiłem PANASONICA TX-29PX20P i jest super. Potem miąłem dylemat czy bedzie pasował stolik od PM11 do PX . . .i okazuje sie że (masę osób mi mówiło ze nie pasuje, nawet w katalogu od panasonica tak pisze) STOLIK IDEALNIE PASUJE, więc kurcze, takie ściemnianie że coś tam nie pasi to niech sobie tacy ludzie w **** wsadzą. w sumie ze stlokiem za 3000 zł hehehe kupiłem wszystko, pozdrawiam :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a co... stoi nieużywany ?? :> :D |
ja jednak już się zdecydowałem na Panasonica i tego już nie zmienie a teraz mam drugie pytanie. Napisałem już wcześniej ze nie wiem czy pasuje stolik do panasonica PM do telewizora PX(model telewizora podałem wcześniej) i mam zznowu dylemat, pomóżcie . . . wcześniej napisałem dokładnie o co mi chodzi. Pozdrawiam, Paweł ;-)
|
Ja 4 dni temu kupiłem Thomsona 32 WB643S. Naprawde bardzo ładny obraz i dzwięk . Ma on High-PIX , DVM, 4 głośniki + sundbufer , PAP, PAT, PIP. No i ostatnio bardzo potaniał kosztuje 3700 zł.
|
W Panasonicu ostatnio szybko wymiekaja piloty (made in china) mam tv 3 lata pilot powoli zaczyna szwankowac narazie nie wlacza sie telegazeta, na pocieszenie na allegro mozna kupic takowy (made in china) za 30 zl, ale nie wiem co to za sprzet. jezeli chodzi o TV to w porzadku, a piloty siadaja u mojego znajomego tez sie sypie pilot. Nie wiem jak jest w innych TV
|
Cytat:
Najbardziej się przeraziłem szukając ostatnio jakiejś mini wieży. Przecież to, co jest obecnie na rynku jest tak tragiczne, jeśli chodzi o jakość dźwięku, że nie wiem, jak w ogóle można to sprzedawać.... Na szczęście znalazłem w końcu model, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i przywrócił wiarę w jedną markę, ale to tylko pojedyńczy wyjątek. Generalnie jest tragicznie... |
Cytat:
:) Ale ,podobno ,że starsze produkcje firmy telewizorów " Panasonica" były lepsze ,ale nie wiem czy to prawda ;) |
Panasonic
Gdzięki wielkie za wasze wypowiedzi na ten temat, chyba jednak wezmę PANASONICa, tylko boję się, że on mi nie wytrzyma dłużej jak 3 lata, bo jest teraz coraz to więcej robionych w Czechach albo innych unijnych krajach i jak wiadomo to POLSCE pchają zawsze NAJLEPSZE ale gów..o. "słyszałem nawet takie wersje że murzyn robi te telewizory u turka w piwnicy" - są to skaładaki. I mam takrze pytanie odnośnie stolika to Panasonica TX-29PX20. Czy bedzie pasował stolik od Panasonica ale od PM, czyli czy bedzie pasował telewizor PX (ten konkretny model ) do stolika PM ???? ktos wie?? może ktoś ma taki telewozor z tym stolikiem, bo poprostu ten stolik jest dla mnie o WIELE ładniejszy niż ten PX.. PROSZĘ O WASZE OPINIE, a moze ktoś ma taki skompletowany i ma fotke? to też bym prosił żeby zobaczyć jak to wygląda. Pdaje email - pavel2004@o2.pl lub nr. GG 4900394. Pomóżcie ....
|
ja tez mam w domciu 2 TV Sony [w tym jeden kupilem jako uzywany, mial byc tylko na dzialke, ale stoi u mnie w pokoju :D - obraz zyleta; drugi w salonie 29", tyle, ze te starsze 50hz :(, wtedy 100hz nie bylo ;(] i smigaja do dzisiaj! :)
pozdro ;) |
Beerra - co to filtr to sie dowiedzialem dokladnie przed zakupem - tylko wspomnialem to jako przyklad sprzedazy przez skelpy czegos o czym nie maja zielonego pojecia :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |