Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co KupiĆ?? Panasonic Czy Thomson?? A MoŻe CoŚ Innego?? Help Me!!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-kupic-panasonic-czy-thomson-moze-cos-innego-help-me-48247/)

Beerra 18.02.2005 17:05

Spoko, sorry za ostrą reakcję :piwo:

pavel2004 18.02.2005 16:50

pomyłka

Przecież nie chodziło mi o Ciebie "Beerra", miałem takich innych parę osób, którzy tak mówili, a ty mi wręcz pomogłeś, bo powiedziałeś mi gdzie i co szukać oraz jakiś firmy (LAUT). Tobie dziękuję, na innym forum i osoboście ludzie mi odradzali i dlatego tak napisałem, do Ciebie nic nie mam. Pozdrawiam. ;)

Beerra 18.02.2005 15:53

Cytat:

Napisany przez pavel2004
Tak naprawde to jak sie czegoś nie zobaczy to sie nie przekona. Kupiłem PANASONICA TX-29PX20P i jest super. Potem miąłem dylemat czy bedzie pasował stolik od PM11 do PX . . .i okazuje sie że (masę osób mi mówiło ze nie pasuje, nawet w katalogu od panasonica tak pisze) STOLIK IDEALNIE PASUJE, więc kurcze, takie ściemnianie że coś tam nie pasi to niech sobie tacy ludzie w **** wsadzą. w sumie ze stlokiem za 3000 zł hehehe kupiłem wszystko, pozdrawiam :)

Dzieki, potraktuje to powaznie i wsadze sobie w **** chęć doradzenia ci nastepnym razem. Nieźle zaczynasz na tym forum...

pavel2004 18.02.2005 15:01

Wreście

Tak naprawde to jak sie czegoś nie zobaczy to sie nie przekona. Kupiłem PANASONICA TX-29PX20P i jest super. Potem miąłem dylemat czy bedzie pasował stolik od PM11 do PX . . .i okazuje sie że (masę osób mi mówiło ze nie pasuje, nawet w katalogu od panasonica tak pisze) STOLIK IDEALNIE PASUJE, więc kurcze, takie ściemnianie że coś tam nie pasi to niech sobie tacy ludzie w **** wsadzą. w sumie ze stlokiem za 3000 zł hehehe kupiłem wszystko, pozdrawiam :)

rembrant 16.02.2005 21:28

Cytat:

Napisany przez pavel2004
Gdzięki wielkie za wasze wypowiedzi na ten temat, chyba jednak wezmę PANASONICa, tylko boję się, że on mi nie wytrzyma dłużej jak 3 lata, bo jest teraz coraz to więcej robionych w Czechach albo innych unijnych krajach i jak wiadomo to POLSCE pchają zawsze NAJLEPSZE ale gów..o. "słyszałem nawet takie wersje że murzyn robi te telewizory u turka w piwnicy" - są to skaładaki. I mam takrze pytanie odnośnie stolika to Panasonica TX-29PX20. Czy bedzie pasował stolik od Panasonica ale od PM, czyli czy bedzie pasował telewizor PX (ten konkretny model ) do stolika PM ???? ktos wie?? może ktoś ma taki telewozor z tym stolikiem, bo poprostu ten stolik jest dla mnie o WIELE ładniejszy niż ten PX.. PROSZĘ O WASZE OPINIE, a moze ktoś ma taki skompletowany i ma fotke? to też bym prosił żeby zobaczyć jak to wygląda. Pdaje email - pavel2004@o2.pl lub nr. GG 4900394. Pomóżcie ....

Mysle ze najlepiej o to zapytac sprzedawce. Oni najlepiej sie orientuja w tych tematach. Co do Panasonica to ja mam troche tanszy model ale jest ok, oprocz pilota tak jak napisalem, moj znajomy ma model 29"100Hz od 6 lat i tam wszystko ok pilot dziala choc gorzej niz jak byl nowy, czyli albo starsze piloty byly lepsze, albo drozszy tv ma lepszy pilot.

Beerra 16.02.2005 10:28

Cytat:

Napisany przez pavel2004
ja jednak już się zdecydowałem na Panasonica i tego już nie zmienie a teraz mam drugie pytanie. Napisałem już wcześniej ze nie wiem czy pasuje stolik do panasonica PM do telewizora PX(model telewizora podałem wcześniej) i mam zznowu dylemat, pomóżcie . . . wcześniej napisałem dokładnie o co mi chodzi. Pozdrawiam, Paweł ;-)

Nie pasuje. Odezwij sie na priv, albo tlen beerra@tlen.pl chetnie ci pomoge

Mily_ 16.02.2005 08:16

Cytat:

Napisany przez qfir
ja mam telewizor panasonica juz jakies 15 lat i jeszcze ani razu nie byl w naprawie :D

a co... stoi nieużywany ?? :> :D

pavel2004 16.02.2005 02:12

ja jednak już się zdecydowałem na Panasonica i tego już nie zmienie a teraz mam drugie pytanie. Napisałem już wcześniej ze nie wiem czy pasuje stolik do panasonica PM do telewizora PX(model telewizora podałem wcześniej) i mam zznowu dylemat, pomóżcie . . . wcześniej napisałem dokładnie o co mi chodzi. Pozdrawiam, Paweł ;-)

mikas 15.02.2005 23:25

Ja 4 dni temu kupiłem Thomsona 32 WB643S. Naprawde bardzo ładny obraz i dzwięk . Ma on High-PIX , DVM, 4 głośniki + sundbufer , PAP, PAT, PIP. No i ostatnio bardzo potaniał kosztuje 3700 zł.

rembrant 15.02.2005 23:16

W Panasonicu ostatnio szybko wymiekaja piloty (made in china) mam tv 3 lata pilot powoli zaczyna szwankowac narazie nie wlacza sie telegazeta, na pocieszenie na allegro mozna kupic takowy (made in china) za 30 zl, ale nie wiem co to za sprzet. jezeli chodzi o TV to w porzadku, a piloty siadaja u mojego znajomego tez sie sypie pilot. Nie wiem jak jest w innych TV

andrzejj9 15.02.2005 22:33

Cytat:

Napisany przez Mati.p
Ja również mam telewizor firmy "Panasonica" i jescze ani raz nie był w naprawie
:)
Ale ,podobno ,że starsze produkcje firmy telewizorów " Panasonica" były lepsze ,ale nie wiem czy to prawda ;)

Starsze produkty wszystkich firm były kiedyś lepsze... Teraz robi się masówkę nie przywiązując specjalnej wagi, do cech takich, jak trwałość, czy jakość każdego egzemplarza. Zepsuje się? Dajemy następny.. bardziej się to opłaca (firmie) niż testowanie każdej sztuki, jak to robiono kiedyś...

Najbardziej się przeraziłem szukając ostatnio jakiejś mini wieży. Przecież to, co jest obecnie na rynku jest tak tragiczne, jeśli chodzi o jakość dźwięku, że nie wiem, jak w ogóle można to sprzedawać.... Na szczęście znalazłem w końcu model, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył i przywrócił wiarę w jedną markę, ale to tylko pojedyńczy wyjątek. Generalnie jest tragicznie...

Matievoo 15.02.2005 22:10

Cytat:

Napisany przez qfir
ja mam telewizor panasonica juz jakies 15 lat i jeszcze ani razu nie byl w naprawie :D

Ja również mam telewizor firmy "Panasonica" i jescze ani raz nie był w naprawie
:)
Ale ,podobno ,że starsze produkcje firmy telewizorów " Panasonica" były lepsze ,ale nie wiem czy to prawda ;)

pavel2004 15.02.2005 19:52

Panasonic

Gdzięki wielkie za wasze wypowiedzi na ten temat, chyba jednak wezmę PANASONICa, tylko boję się, że on mi nie wytrzyma dłużej jak 3 lata, bo jest teraz coraz to więcej robionych w Czechach albo innych unijnych krajach i jak wiadomo to POLSCE pchają zawsze NAJLEPSZE ale gów..o. "słyszałem nawet takie wersje że murzyn robi te telewizory u turka w piwnicy" - są to skaładaki. I mam takrze pytanie odnośnie stolika to Panasonica TX-29PX20. Czy bedzie pasował stolik od Panasonica ale od PM, czyli czy bedzie pasował telewizor PX (ten konkretny model ) do stolika PM ???? ktos wie?? może ktoś ma taki telewozor z tym stolikiem, bo poprostu ten stolik jest dla mnie o WIELE ładniejszy niż ten PX.. PROSZĘ O WASZE OPINIE, a moze ktoś ma taki skompletowany i ma fotke? to też bym prosił żeby zobaczyć jak to wygląda. Pdaje email - pavel2004@o2.pl lub nr. GG 4900394. Pomóżcie ....

Smartek 15.02.2005 18:28

ja tez mam w domciu 2 TV Sony [w tym jeden kupilem jako uzywany, mial byc tylko na dzialke, ale stoi u mnie w pokoju :D - obraz zyleta; drugi w salonie 29", tyle, ze te starsze 50hz :(, wtedy 100hz nie bylo ;(] i smigaja do dzisiaj! :)
pozdro ;)

nimal 15.02.2005 17:57

Beerra - co to filtr to sie dowiedzialem dokladnie przed zakupem - tylko wspomnialem to jako przyklad sprzedazy przez skelpy czegos o czym nie maja zielonego pojecia :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01.