![]() |
CD Mate Mate 2.1.1.27 PL - serialz ???
szukam numeru do CD Mate 2.1.1.27 PL - numerki z poprzednich wersji już nie pasują - nawet po upgrade z wersji poprzedniej zarejestrowanej do wersji 2.1.1.27 jest komunikat, że wersja jest niezarejestrowana i następuje odliczanie ... [:-((
|
Zobacz ten.
Ale nie obiecuję, że będzie hulał, bo to jest kilka wersji wstecz : CMSBDF04072AB |
CD Mate Mate 2.1.1.27 PL to nie jest dobry SN: CMSBDF04072AB :-(
ten SN działał do wersji 2.1.1.23 ale w 2.1.1.27 już nie działa
oto inne SN, które mam ale w wersji 2.1.1.27 już nie idą: 1. CMRA07170F17A 2. CopyStar |
Ten będzie hulał na bank. Jest od tej wersji: CMSBDF04072Ac
Zdrówka |
CD Mate Mate 2.1.1.27 PL - serialz OK :-)
dzieki współimienniku za numerek - działa OK
p.s. mogę wiedzieć gdzie szukać w przyszłości numerków do tego właśnie programu ??? |
CD Mate Mate 2.1.1.27 PL - serialz OK :-)
p.s.
mogę wiedzieć gdzie szukać w przyszłości numerków do tego właśnie programu ???[/quote] Proszę bardzo: http://www.cdrsoft.cc/index3.html Jak coś będzie nie tak, to pisz!!!!! Narazie artoor |
dzięki za link (już też go znalazłem)
Ty też używsz CD Mate ? |
Cytat:
Ja raczej jestem człowiekiem, który uznaje tzw. zasadę pierwszego razu, a mój pierwszy program, na jakim wydrążyłem CD to był akurat WinOnCD. Tak już zostało. Ludzie mówią, że najlepszy jest Nero. Ja tego nie kwestionuję, ale dawno tem miałem ten program (teraz też go mam, ale nowszego) i wtedy się do niego zraziłem, bo z łączenia muzyki i danych można było wybrać tylko mixed mode (dane+muza), a mi zależało, żeby wypalić cdextra (muza+dane). No i tak się to zostało przy starym poczciwym WinOnie. Nie powiem, bo clone to już w ogóle jest podstawa, no i lubię jeszcze CDRWina. Na CD Mate nie wypaliłem ani pół krążka. Dobra. Koniec tej historii. Narka |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:56. |