![]() |
Lite On 1673 czy LG 4163B
Mam dwie nagrywarki do wyboru i nie wiem którą mam wybrać. Chciałem stwożyć kopię gry na DVD zabezpieczoną SafeDiskiem 3.2 i na próbie żadną mi się nie udało. Robiłem zrzut Alkoholem a nagrywałem CDClone.
Z góry dziękuję. |
A po co tak kombinujesz? Zrobiłeś obraz alcoholem to i nim wypal. Tak z doświadczenia prędkośc odczytu i zapisu max. x8. Sprawdzałeś, czy działa w napędzie virtualnym?
|
dzisiaj kupiłem palnik Lg 4163b , nagrałem dopiero 2 plytki tdk x8, jedyne co mogę o nim na razie powiedzieć to to że jest NIESŁYSZALNY!. Jak by nie pasek postepu w nero i mrugające diody to bym powiedział że w napędzie nie ma płyty! wypalałem x8.
|
Cytat:
:D |
LG 4163B pali wszystko i to bezgłośnie :)
|
hej hej
:piwo: pozdrawiam wszystkich - dzis sie zarejestrowalem :pisze:
|
??? szukam "wypalarki" - czy ktos dziala dluzej na liteonie 1663S lub 1673S ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Niestety może sie okazac, że jak nagrywarka skopiuje SD 2.9 z CD to nie skopiuje SD 2.9 z DVD- to jest zupełnie inna modulacja EFM i bodaj ESM. |
Racja.
Moja Toshiba SD-R5372B (o ile dobrze pamietam LiteOn SOHW 832 s też zdaje się dawał radę) kopiuje płytę z SD 3.20.022 na CD, ale na DVD z SD 3.20.024 nie daje rady. Nic trzeba czekać na nowego Clona i Alcohola. Pozdr. |
Cytat:
|
Cytat:
^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
Czy jeszcze jakieś życzenia? ??? |
Cytat:
Jak ktoś zapewnia, że jakiś napęd CD/DVD jest niesłyszalny to musi mieć problemy ze słuchem, albo taki hałas jest wokół niego, że nic nie słychać. :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:17. |