![]() |
ach te wypalarki.....
Mam problem: którą wybrać LG 16/10/40, czy Ricoch 16/10/40
Która firma lepsza?? Pozdrówka! |
Bracie, bierz pod uwagę tylko Teac 16x 10x 40x. Za***ista spawareczka, nie ****ie ci płyty nawet jak ci sie pokaze niebo w windzie. Tej spawarki dobrze służy Nero 5530, wykrywa wszystkie jej prędkości, jest Burn Proof. Pozostaje ci zasuwać do sklepó i łognia!
Powodzenia! |
JEszcze bardziej polecam TEAC'a CD-W524 - 24x/10x/40
Mam taka i jest totalnie za***ista !!!! |
wcale nie watpie ze teac jest dobry ,tylko jeden mankament zaprzedali sie firmie macrovision i jest problem z kopiowaniem zabezpieczenia safedisc2,takz egosciu poczytaj wtestach o tym bo np.skopiowana plytke odtworzysz tylko wnielicznych czytnikach,hehe tak pisze na cdrinfo
|
Cytat:
|
a to dziwne bo ja mam teac x4 wypalare i naniej te same problemy sa z sd2 jak na nowszych mimo ze zrobiona moja wypalarke zanim jeszcze dano dupy macrovisionowi
co do amplify weak sectors jakos mi fifa 2k2 nie dzialala ale wole betablockera pewniejszy |
U mnie LG16/10/40 przy testach i zwisie windy na niebiesko tez plyty nie zepsulo :D
uwazam ze jest najlepszy zakup w stosunku do ceny co do jakosci tez jest super !!! :-) Z tym ze kazda sroczka swoj ogonek chwali (patrz co poniektore "porownania" tej nagrywarki z innymi), i pisza je najczesciej ci, ktorzy nie maja o tym pojecia. Nie wiem jak tacki i ricohy sie sprawuja dlatego o nich nie pisze ! ale inni "wielcy i madrzy" porownuja LG z.... pewnie po obejrzeniu tylko pudelka na wystawie lub powielaja opinie innych tak samo zorientowanych w temacie. Nie zamierzam oczywiscie tutaj nikogo obrazac, ani podwazac kompetencji ludzi ktorzy naprawde testowali kilkadziesiat urzadzen i moga je porownac PRAKTYCZNIE !! Ja jestem zadowolony z LG i polecam ja jako tania i b. dobra nagrywarke. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40. |